MHP'den son dakika aday açıklaması

AK Parti ve MHP'nin bu hafta bir araya gelerek illeri tekrar değerlendirmeye tabi tutacaklarını söyledi.

11 Şubat 2019 Pazartesi 17:15
MHP'den son dakika aday açıklaması

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin bazı illerde adayları geri çekebileceklerine dair açıklamasından sonra yeni bir gelişme daha yaşandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın,  AK Parti ve MHP’nin bu hafta bir araya gelerek şer ittifakının ön plana çıktığı illeri tekrar değerlendirmeye tabi tutacaklarını söyledi.

Son Güncelleme: 12.02.2019 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-02-11 21:24:01

Yahu lütfen vazgeçin artık şu şer ittifakı, vatan haini suçlamalarından. Şu an karşı saflarda duran partiler daha dün beraberlerdi, daha dün beraber olanlar şu an karşıt saflarda. Her iki taraf için de söylüyorum, bu sert suçlamalar halkı çok geriyor, zaten millet geçim derdinde, bir de siz geriyorsunuz, sonra sosyal medyada, kahvede çarşıda pazarda millet birbirine küfredip vatan hainliği ile suçluyor. Az sakin artık.