MHP güç birliği yaptı

Çorum'da MHP'nin eski ve yeni yöneticileri, ülkü ocakları başkanları güç birliği yaptı.

22 Mart 2019 Cuma 14:26
MHP güç birliği yaptı

MHP'nin eski ve yeni yöneticileri, ülkü ocakları başkanları 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesi güç birliği yaptı.

ESKİ VE YENİ PARTİ YÖNETİCİLERİ BULUŞTU

Yapılan açıklamaya göre; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski il ve ilçe ile Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış isimler eski Ülkü Ocakları Başkanı Selahattin Ezer ile MHP Milletvekili Aday Adayı Mustafa Şimşek’in ev sahipliğinde bir araya geldi. Real Residance Otel’de gerçekleştirilen toplantı da birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Toplantıya MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammed Yavuz Ünlü, Fransa Türk Federasyonu Başkanı Ömer Bekar, Eski İl ve ilçe Başkanları Fahri Azkur, Orhan Polat, Hüseyin Esenyel, İsmail Çabuk, Ahmet Ertekin, İsmail Lek, Mehmet Akif Aras, Şükrü Günaydın, Abdullah Ateş, Ahmet Özgün, eski Ülkü Ocakları Başkanları Kürşat Yıldırım, Mahmut Alparslan, Ahmet Hattap İmal ve Selahattin Ezer katıldı.

Samimi bir ortamda geçen toplantı da ülkücü camianın önde gelen isimleri anılarını tazeleyerek geçmiş günlerini yeniden hatırladılar ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Türk Milliyetçiliği davasına bağlılıklarını güçlü bir şekilde dile getirdiler.

KENAN ŞAHİN DUYGULANDI

Toplantı da konuşan MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Türk Milliyetçiliğine emek vermiş önemli isimlerin bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları vermesi karşısında çok duygulandığını ve mutlu olduğunu söyledi.

Toplantıya ev sahipliği yapan eski Ülkü Ocakları Başkanı Selahattin Ezer ile MHP Milletvekili Aday Adayı Mustafa Şimşek’e teşekkür eden Şahin, toplantı da seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya katılanların ortak kanaati ise Milliyetçi Hareket Partisi’ne yoğun bir teveccühün olduğu ve bu seçimlerde Çorum’da sonuç alınacağına inançlarının tam olduğu belirtildi. Ayrıca seçimler öncesi üzerlerine düşen tüm çalışmaları yaptıklarını bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini ve MHP iktidarının ise yakın olduğu dile getirilerek, Çorum’da ülkücü camianın kenetlenerek bütün sorunları çözebileceğini ve tüm Çorumluların yapılacak yerel seçimlerde MHP’ye destek verilmesini istediler.

Son Güncelleme: 22.03.2019 21:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alper 2019-03-22 14:43:27

Allahınıza kurban

Avatar
Niyet 2019-03-23 15:05:20

Herkes katılmış,il başkanı ve ilçe başkanı yok?Selahattin Ezer ve Mustafa Şimşek'in bu toplantıyı düzenlerken üstlendikleri sıfat nedir?