'MHP ile kol kola çalışın' talimatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 31 Mart'ta sahada Cumhur İttifakı'na özen gösterilmesi mesajı verdiği belirtildi.

10 Ocak 2019 Perşembe 10:16
'MHP ile kol kola çalışın' talimatı

Yerel seçime ilişkin takvim ve hazırlıkların gözden geçirildiği AK Parti MKYK ve MYK toplantılarında, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın önemini hatırlatarak, yerel seçimler için parti yönetimine yüzde 52 hedefini hatırlattı.

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre, bu hedef doğrultusunda çok çalışılması gerektiğinin önemine vurgu yapan Erdoğan’ın “Bu partimize güven açısından çok önemli” dediği öğrenildi. Söylemlerde Cumhur İttifakı'na saygıyı tekrar hatırlattığı bildirilen Erdoğan’ın, “İncitici kelimeler kullanmayın. Cumhur İttifakı doğrultusunda hareket edin. AK Parti’nin başarılı bir belediyecilik geçmişi var. Polemikler ile değil, projeleriniz ve yapacaklarınızla gündeme gelin. İttifakı sorgulatmayın. Kimsenin ağzına laf vermeyin” dediği kaydedildi.

ALANDA KOL KOLA ÇALIŞIN

Sahada “MHP ile kol kola çalışın” talimatı veren Erdoğan’ın, “Projelerinizin her aşamasında onlara bilgi verin, birlikte sahalarda olun. MHP ilçe adaylarını biz kendi aday toplantılarımızda açıklıyoruz. Bu birlik ve beraberliğin bir göstergesidir. Bu birlik ve beraberliğin devamı önemli. MHP’li arkadaşlarımızda kendi projeleri ile ilgili size bilgi verecekler. Siz de belediyecilikte ve alanda tecrübelerinizi deneyimlerinizi onlara aktarın, birlikte çalışın” dediği ifade edildi.

AY SONUNA KADAR AÇIKLANACAK

AK Parti, ay sonuna kadar tüm ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıklamayı hedefliyor. Erdoğan, Trabzon, Sakarya, Kocaeli’nin de yer aldığı 8 büyükşehirin ilçelerini kendisi açıklayacak. Kalan yerlerin ilçelerinin açıklanması için MKYK üyeleri görevlendirildi.

Öte yandan Çorum’un ilçe belediye başkan adayları hafta sonu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla açıklanacak.

Son Güncelleme: 10.01.2019 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2019-01-10 11:47:11

bayat ta akparti ekrem ünlü ile kaybedecek ahhhhhh

Avatar
Haşim 2019-01-10 10:32:08

Ak Parti Bayat İskilip Sungurlu mecitözü kaybetmeye mahkum olacak Partinin çöküşü başladı

Avatar
selami 2019-01-10 14:16:29

bayatın hiç bir zaman yüzü gülmecek ekrem ünlü dere yatagı olarak bilindiği halde buraya hastane yapılıyor ama hastanenin bir sel geldiği an hastane sular içinde kalacak bu insanların vebalini nasıl ödeyecek ama bayat halkı hala bu insanla yönetimleyi hak ediyor ALLAH adama sorar

Avatar
Gönül kapısı 2019-01-10 15:52:31

Devlet dairelerinde neredeyse MHP li yönetici kalmadı,görevden alındı.MHP ile kol kola çalışmak için MHP lilerin somut icraatlar ile gönlü alınmalı.MHP liler memnun edilmeli...

Avatar
#EYT 2019-01-10 16:12:51

Oylar #eyt ye...

Avatar
Kuşcu 2019-01-10 18:36:48

Milli eğitimde okul müdür yardımcısı atanması için bana sendikandan istifa et mesajı gönderilmişti. Ben de sendikamdan istifa etmediğim için ATANAMADIM.
Yukarda ittifak var. Tabanda yok. Ülkücüleri SİNDİREMEDİLER

banner165