MHP istişare etti

MHP yönetimi Ziraat Mühendisleri Odası'na tebrik ziyaretinde bulundu

27 Ocak 2018 Cumartesi 18:56
MHP istişare etti

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, il ve merkez ilçe yöneticileri Ziraat Mühendisleri Odası’na tebrik ziyaretinde bulundu. MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, yaptığı konuşmada,
Ziraat Mühendisleri Odası’nın, ülke tarımının korunmasında, geliştirilmesinde ve verimli kılınmasında çok önemli işlevleri yerine getirdiğini,
tarımda politika, program ve projeler oluşturarak kalkınmaya katkı sağladığını,
Ziraat Mühendislerimizin her türlü hukuki, idari ve teknolojik düzenlemelerini gerçekleştirmektedir. Üyelerinin hak ve özgürlüklerini koruduğunu söyledi.

Odanın mesleklerinin gelişmesini, tanıtılmasını ve ahlaki kurallar ölçüsünde yapılmasını sağladığını belirten aras, Baktığımızda Ziraat Mühendisleri Odası toplumumuza ve devletimize birçok hizmetler sunmaktadır. Yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gül ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak meslek odalarımızla dayanışma içerisindeyiz.

Odalarımızla sık sık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu şekilde daha iyi bir dayanışma içerisinde bulunabileceğimizi görüyoruz. Bizler milletimizin ve devletimizin faydasına yapılan her işin arkasındayız. Bu hizmetleri sunan her kurumumuza, her odamıza da destek olmayı bir görev biliyoruz.

Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Necati Gül de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek oda çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.