MHP sahaya indi

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı'nın ilk ziyaret yerlerinden birisi ülkü Ocakları Başkanlığı oldu.

09 Nisan 2023 Pazar 22:07
MHP sahaya indi

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, parti binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısının ardından ilçe başkanları ile görüştü,Çorum FK maçını izledi, ardından Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

14 Mayıs seçimlerinden MHP’den 1. Sıra Milletvekili Adayı gösterilen Vahit Kayrıcı’nın ilk ziyaret ettiği yerlerden biri Ülkü Ocakları oldu. Kayrıcı, parti binasında düzenlenen tanıtım toplantısının ardından İl Başkanı Agah Karapıçak, Milletvekili Adayları Ahmet Kurtbaş, İsmail Lek, Mete Çakı ve ilçe başkanlarıyla birlikte Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Ocak Başkanı Orhan Tosik ve kalabalık bir grup tarafından karşılanan Kayrıcı, başkan Tosik’ten çalışmaları hakkında bilgiler alırken, seçim sürecinde de desteklerini istedi.

Kayrıcı, iftarını Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak kurulan iftar sofrasında açtı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2023-04-10 03:46:56

İlk oyumu ak partide başladım 20 yıldır hep ak parti ye verdim referumlarda bile halan arkasindayım Recep Tayyip Erdoğan in ama ilk defa vekillikte MHP ve tanıdığım bir çok kişi de böyle düşünüyor Çorum istemediği sevmediği vekillerle buraya kadar geldi hükümet olarak üstüne düşeni yapıyor hiç vekile bile gerek yok bir vali bir belediye başkanı da yeterdi

Avatar
Atakan 2023-04-09 23:52:50

Mhp'nin sahaya indiği o alanda suriyeliler fink atıyor bu nasıl milliyetçilik

Avatar
Ali 2023-04-10 05:05:22

Sahaya değil nereye inersen in MHP malesef yanlış ata oynadı seçim gecesi hüsranı görecek. Ben iddia ediyorum Bahçeli bile vekil olamayacak..

Avatar
Atakan a cevap 2023-04-10 08:02:24

Niye birtek bizim mi müdahale etmemiz lazım siz eliniz belinizde gezin. Rahat rahat evinden yorum yap keyfinden olma. Herşeyi ülkücüler mi yapacak? Sen Türk degilmisin ? Ondan sonra MHP ler kavgacı MHP'li ler faşist ırkçı oluyor. İşine bak

Avatar
Ömer 2023-04-12 16:23:47

irkcilik ve kandan beslenen gerici katliamcı hüdapar ile ortak olan Atatürk düşmanları ile hareket edenlerle corumlular dersini verecek.