MHP SKM mehterle açıldı

MHP Seçim Koordinasyon Merkezi kurban kesilerek ve mehter takımının konseri ile açıldı.

08 Haziran 2018 Cuma 14:43
MHP SKM mehterle açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerine hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi’nde Seçim Koordinasyon Merkezi için açılış töreni düzenlendi. Mehter takımının konser verdiği açılış törenine MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkanı ve Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı Ertuğrul Onan, MHP Milletvekili Adayları Mehmet Akif Aras, Alparslan Karapıçak, Mehmet Karaca ve Alper Büker, Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, Kamusen İl temsilcisi Selim Aydın, Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü, TÜRKAV Başkanı Tahsin Boyacı, ilçe başkanları, milletvekili aday adayları, kadın kolları yöneticileri ile yüzlerce partili katıldı.

Törenin açılış konuşmasını İl Başkanı Arslan Kaynar yaptı. 24 Haziran seçimlerinin öneminden bahseden Kaynar, MHP’nin Türkiye için önemine dikkat çekerek, “MHP varsa Türkiye vardır. MHP varsa Türklük vardır. MHP varsa özgürlük ve demokrasi vardır. MHP varsa bin yıllık kardeşliğe hiçbir mihrak yan gözle dahi bakamayacaktır” diye konuştu.

Ardından da sırasıyla Milletvekili Adayları kürsüye geldi. 4. Sıra Milletvekili Adayı Alper Büker, seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, partililerden son güne kadar aynı tempoda çalışmaları gerektiğini söyledi.

3. Sıra milletvekili Adayı Mehmet Karaca ise, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından önemine dikkat çekerken, geçmişte MHP’de siyaset yapan, ancak şu anda kırgın, küskün olanları da parti çatısı altına davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Alparslan Karapıçak da, seçimlerin önemine dikkat çekerek, parti olarak seçimlerden zaferle çıkacaklarına inandığını dile getirdi.

Son olarak kürsüye gelen MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras da, ülkücü camianın birlik beraberlik içerisinde kenetlendiğini, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olmak için günden güne büyüdüğünü dile getirdi. 24 Haziran seçimlerinin, büyük Türk milletini tıpkı asırlar öncesinde olduğu gibi lider ülke Türkiye ülküsüne götürecek yolun başlangıcı olacağını söyleyen Aras, açılış törenine katılanlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dua okundu ve kurbanlar kesildi.

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış kurdelesini ise İl Başkanı Kaynar, SKM Başkanı Onan, Milletvekili Adayları Aras, Karapıçak, karaca ve Büker ile Laçin Belediye Başkanı Gevşek birlikte kestiler.

MHP İl Başkanlığı ayrıca partililere iftar verdi.

İftarda bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Çorum halkının partilerine ve milletvekili adaylarına büyük bir teveccüh gösterdiklerini belirterek, 24 Haziran’da kazanan partinin MHP olacağını vurguladı.

Son Güncelleme: 08.06.2018 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165