MHP yönetimi dualarla yola çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'na seçilen Avukat Bekir Çetin, il başkanlığı mazbatasını Merkez İlçe Seçim...

30 Ocak 2015 Cuma 18:07
 MHP yönetimi dualarla yola çıktı


Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'na seçilen Avukat Bekir Çetin, il başkanlığı mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu'ndan aldı. Yoğun bir katılımla mazbata törenine katılan Bekir Çetin, kendisini yalnız bırakmayan ülküdaşlarına teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.


Yoğun bir katılımla coşkulu bir törene dönüşen mazbata töreninde, MHP Çorum eski Milletvekili Dr. Melek Denli Karaca da Çetin'i yalnız bırakmayanlar arasında yer aldı.


MHP Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partilinin katıldığı törende kısa bir teşekkür konuşması yapan MHP İl Başkanı Bekir Çetin, kongre sürecinin MHP'ye yakışır bir şekilde tamamlandığını bundan sonra da başkan adayları ve tüm partililer olmak üzere herkesin MHP çatısı altında birlik ve beraberlik içerisinde yola devam edeceğini duyurdu.


Ülkücü camiayı Çorum'da layık olduğu noktaya taşımak için gece gündüz çalışacaklarını kaydeden MHP İl Başkanı Bekir Çetin, mazbata töreninden sonra partililer tarafından tebrik edilerek, başarı dilekleri aktarıldı.


MHP İl Başkanı Avukat Bekir Çetin, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü konusundaki tek kurtuluşun MHP iktidarında olduğunu söyledi.


Mazbata töreninde kısa bir açıklama yapan Bekir Çetin, 2015 seçimlerinin var oluş ya da yok oluş seçimleri olacağını belirterek, MHP'nin bayrağını zirveye taşımak için çalışacaklarını ifade etti.


Huzur içinde ülkücü camiaya yakışır bir genel kurulu süreci geçirdiklerine değinen Çetin, bayrak yarışının sone erdiğini, tüm adaylar ve partililerle el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde Çorum'da MHP'yi layık olduğu noktaya taşıyacaklarını ve bunun için de gece gündüz demeksizin çalışacaklarını kaydetti.


Çetin, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini koruyacak tek gücün MHP iktidarı olduğu inancıyla yola çıktıklarını ve tüm mücadelelerini bu uğurda ortaya koyacaklarını açıkladı.

Hıdırlık'ta dua


MHP İl Başkanı Avukat Bekir Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, mazbata töreninden sonra Hıdırlık’ta medfun bulunan sahabelerimizi ziyaret etti.


Mazbatasını aldıktan sonra, makamına oturmadan önce Hıdırlık ziyaretinde bulunarak dua edeceklerini açıklayan Bekir Çetin, yönetim kurulu üyelerini ve partililerini Hıdırlık’ta yapacakları ziyaret ve duaya davet etti.


Kerebigazi Hazretleri’nin türbesini ziyaret ederek dua eden MHP İl Başkanı Bekir Çetin, duadan sonra kısa bir teşekkür konuşması ile başlayacakları görevin partilerine ve Çorum’a hayırlı olmasını dileyerek, ziyarete katılanlara teşekkür etti.




Son Güncelleme: 30.01.2015 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seydi LEK 2015-01-31 19:17:34

Sayın Baskanım Çoruma ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun allah sizleri ve bizleri utandirmasin

banner165