MHP’den Bakan ziyareti yorumu

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın Çorum ziyaretinin yansımalarını değerlendirdi.

16 Mart 2020 Pazartesi 13:36
MHP’den Bakan ziyareti yorumu

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın Çorum’a yaptığı ziyaretin yansımalarından memnuniyet duyduklarını belirterek, bilhassa havaalanı ve demiryolu yatırımlarının iktidar temsilcileri ve bürokrasi tarafından sıkı takip edilmesini arzu ettiklerini bildirdi.

Karapıçak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın Çorum programına ilişkin şu değerlendirmeleri yaptı; “Sayın bakanın Çorum ziyaretini önemsiyoruz. Devam eden ve planlanan ulaştırma ve altyapı yatırımlarına olan yakın ilgisini memnuniyetle karışlıyoruz. Özellikle ilimizin kalkınmasında, sanayi üretimlerimizin ülke ve dünya pazarları ile buluşmasında hayati önem arz eden havaalanı ve demiryolu yapımı konusundaki açıklamaları ümit vericidir.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak yıllar önce yapılması gereken ve gecikmiş bu yatırımların takipçisi olduğumuzun ve bu alandaki girişimlerin arkasında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. İhracat rakamlarında ülkemizin 17. büyük ili olan Çorum’un artık

bekleyecek takati kalmamıştır. Anadolu bozkırında üretimin ve sanayileşmenin parlayan yıldızı Çorum milli ekonomiye sağladığı katkıdan hak ettiği payı almalıdır.

Milletvekilleri ve bürokratlarımızın bütün enerjilerini bu alana yönlendirmelerini öneriyoruz. MHP olarak ilimiz için atacakları her adımda destek olacağımızın bilinmesini istiyoruz.

Bu vesile ile sayın bakanımıza ilimize yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ediyor, söz verdiği yatırım desteklerini bir an önce hayata geçirmesini talep ediyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hilmi 2020-03-16 13:48:57

Ancak böyle açıklama yaparsın. Ülkücüleri inadına dışlayan böyle bir yapı ya Gönlün elvermiyor ama başka türlü açıklama yapma şansın yok. Aksi halde Bahçeli gereğini yapar.

Misafir Avatar
MLRT 2020-03-16 14:13:57 @Hilmi

mesela ne yapması lazım.. teşekkür etmeyip.. yok biz bu yatırımları istemiyoruz mu demesi lazım.. nezaket böyle bir açıklamayı gerektirir.. anlarsan tabi....

Beğenmedim! (2)
Avatar
MHP ye üye olmayı bekleyenler adına 2020-03-21 11:12:36

Hani görevden alınan merkez ilçenin üye yapılması için genel merkeze gönderilmesi ni talep ettiği 228 kişilik liste genel merkeze gönderildi mi?E-devletten bakıp,üyelik kaydı takip etmekten bıktık.Göndermeyecekseniz,durumu genel merkezden takip edelim.

Avatar
Maksat yüzü tanınsın 2020-03-21 12:12:09

Ömrümüz olursa ilk seçimde Çorum meydanlarında ve iktidar mensubu siyasetçilerinin dilinde hava alanı ve hızlı tren vaatleri söylenmeye devam edecekir.Uzun lafın kısası gerçekleşme şansı yok vaatler ile oyalanıyoruz.İl bşk. da laf olsun,çorbada tuzun olsun anlamında,yasak savan bir açıklama yapmış.

Avatar
Nur 2020-03-16 20:04:15

Ya nasıl açıklama yapılmasını bekliyordunuz chphdpkk ye göremi vatanhainlerine göremi

Avatar
Levent 2020-03-16 21:59:13

CHP ye hain diyen aynaya baksın nur.