MHP’den Belediye’ye sorular

MHP İl Başkanı İsmail Lek, Kültür Sitesi yerine yapılan inşaatında, Belediye’nin devir sözleşme şartlarına...

25 Ocak 2014 Cumartesi 14:39
MHP’den Belediye’ye sorular


MHP İl Başkanı İsmail Lek, Kültür Sitesi yerine yapılan inşaatında, Belediye’nin devir sözleşme şartlarına uymadığını belirterek, Cumhuriyet Savcıları’nı göreve davet etti. Kültür Sitesi’nin yerine yapılan inşaatı ucube olarak değerlendiren Lek, “Bir ucube yıkıldı, yerine yeni bir ucube yapılıyor.” dedi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşgın ve bazı parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu basın toplantısında, belediye ile ilgili eleştirilerde bulunan MHP İl Başkanı İsmail Lek, Belediye’nin Kültür Sitesi’ni yıkarak, Çorum’a sosyal tesis kazandırma görüntüsü verdiğini belirterek, Özel İdare’den bazı şartlarda devralınan alanda, devir şartlarına uyulmadığını, Belediye’nin bu konuda suç işlediğini iddia etti.

Söz konusu arsanın otopark yapılması kaydıyla devredildiğini, İl Genel Meclisi tutanaklarından okuyan İsmail Lek, “Bealediye Başkanı seçime yetiştirmek için alel acele ucube bir inşaat başlattı. Buradan Cumhuriyet Savcıları’nı suç duyurusunda bulunuyorum. Takas kararına göre takasta imzası bulunan İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Eker, İl Genel Sekreteri Ömer Arslan ve Vali Sabri Başköy suç işlemiş olmuyor mu?” diye sordu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün itfaiye aracı ile ilgili yapılan eleştirilere verdiği cevapta, ‘sordunuz da söyledik mi?” tarzında konuştuğunu hatırlatan İsmail Lek, bir dünya soru sorduklarını ancak hiç birisine cevap alamadıklarını söyledi.

“Madem sormamızı istiyor ve cevap verecek, o zaman soruyorum.” Diyen İsmail Lek, Belediye’nin 400 milyon borcu olduğu söylentisinden bahsederek, Belediye’nin 400 milyon borcu olup olmadığının Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından cevaplanmasını beklediklerini ifade etti.







Son Güncelleme: 25.01.2014 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
caner 2014-01-25 15:08:30

aynı chp zihniyetinde muhalefet tarzından vazgeçin artık.bu kafayla daha çooook muhalefet kalırsınız.proje üretin bırakın bu ayakları,komik duruma düşüyosunuz!!!