MHP’den çifte açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Arslan Kaynar ve Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Kenan Şahin arda arda açıklama yaptı.

29 Mart 2019 Cuma 11:26
MHP’den çifte açıklama

MHP'den çifte açıklama geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Arslan Kaynar ve Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Kenan Şahin ard arda açıklama yaptı.

İl Başkanı Kaynar, yaptığı açıklamada, “Eline, beline ve diline hakim olamayanlar hala konuşmakta, vaat etmekte, insanları kandırmaya çalışmaktadır. Bugüne kadar verdikleri sözü tutmayanlar, Çorum'a hizmet etmeyenler insanları korkutarak oy istemektedirler. Korkunun ecele faydası yok. Çorumlu gereğini yapacak hata yapanlara, nefsine uyanlara ders verecektir. Çorum'un birinci partisi, Çorumlu’nun toplanma adresi MHP’dir. Bunca yapılanın bir hesabı olmayacak zannedenler, 31 martta hazır olun.” Dedi.

ERDOĞAN’A VE ÇORUMLU’YA ZARAR VERİYORSUNUZ

MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin de ‘Ey Çorum'lular’ diye başladığı açıklamasında AK parti’nin Çorum’da son kullanma tarihinin bittiğini iddia etti. Şahin,şu görüşlere yer verdi;

“Ak Parti'nin Çorum'da son kullanma tarihi bitmiştir. Bitirmişlerdir. Bugüne kadar hiç birşey yapmamış olmaları bundan sonra da hiç birşey yapmayacaklarının delilidir. 16 yıldır Çorum'a çivi çakmayanlar bugün vaat listesi ortaya koymaktadır. Hangi yüzle milletten oy istiyorsunuz. Hangi yüzle insan içindesiniz. Hem Recep Tayyip Erdoğan'a, hem Çorum'luya zarar veriyorsunuz. Birazcık memleket sevdanız varsa düşün milletin yakasından. Çıkın ve özür dileyin, biz yapamadık deyin. Dua edin de millet sizi affetsin.

Ders verme zamanıdır. Çalışmayanlardan, nefsine uyanlardan, halka yalan söyleyenden hesap sorma zamanıdır. Milletin sabır taşı çatlamıştır.”

ÜÇÜNCÜ AÇIKLAMA DA GELDİ

Öte yandan partideng elen üçüncü açıklamada ise MHP İl Başkanı Arslan Kaynar ve Başkan adayı Kenan Şahin'in bugün saat 16.00'da parti binasında basın toplantısı düzenleyeceği bilgisi paylaşıldı.

Son Güncelleme: 29.03.2019 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakkaniyet 2019-03-29 13:44:02

Memlekete yapılan spor salonundan sundan bundan bahseden dar beyinler. Belediyede dönen paralardan o binalardan yüzlerce ypılır. Tescillibaşkanımız varken hala bu zihniyetin arkasından gidenlerinde menfaati olduğunu düşünüyorum. Aklı başında birisi bu düzene dur der demiyosa oda nemalanıyodur. Yazık çoruma yazık. En büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz. Özgür başkanda kenan başkanda Çorum a faydalı olabilecek bir adaydır. Sayın Aşgın daha arınmadı. Zeki Gül ü aday gösterse Akp acık ara kazanırdı ama sisteme uymuyo. Çorumlu akıllanmaz ise olacaklar yine biz sorumlu oluruz. Çorum beni ynıltır inşaAllah Ak partinin çorum yiyicilerne bir tokat atar umarım.

Avatar
Kenan yaşar 2019-03-29 11:32:50

Kenan yaşar kim ?? Habercim19 lütfen duzeltin

Avatar
haberci 2019-03-29 12:11:33

Perşembe Pazarında Kenan Şahinle karşılaştım. sırtını Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezine dönmüştü, böyle bir binayı çivi çakmadan yapan belediye yi tebrik ediyorum. sonra 9 Kültür Merkezi, Engelli Eğitim Merkezi, Spor Salonları, Mahalle Kur'an Kursları, Mahalle Mescitleri, Atık Arıtma Tesisi,v.s. v.s. bu kadar binaya hiç çivi çakılmamış öyle mi!! hayret. Ulan Millet Size 1999 seçimlerinde Muhtarlık verdi gittiniz aza oldunuz. daha yönetmekten bahsediyorsunuz. beline sahip olamayan sanki sadece ak partide sizin genel başk. yardımcılarını nereye koyalım

Avatar
‘Siyasetin’ cahili 2019-03-29 12:22:23

İt dalaşından ne farkınız var!

Avatar
Vatandaş 2019-03-30 10:36:26

Aynı gün birer saat arayla başkanlar engellileri ziyaret etti Halil İbrahim beyin içtenliği çocuklara yaklaşmasına hayran kaldık, şefkat doluydu bir saat sonra Kenan bey geldi engelli çocuklarımıza uzaktan el salladı git bi başını okşa hayır dualarını al kesinlikle arada dağlar kadar fark var. Aday olmak var bir de İnsan olmak içten olmak empati kurmak var ! Seçeceğimiz kişilere dikkat edelim..

Avatar
Kurban 2019-03-29 11:49:21

cumhur İttifakı Çorum'da hiç başlamamış. Çevremde ne kadar MHP li varsa iyi partiye kaymıştı zaten 24 haziran seçimlerinde şimdide kenan da buluşmayı umuyorlar ama chp'yi aradan şampiyon yapacaklar. işte o zaman Devlet Reis ile Recep Tayyip Reis'in gazabından bunları kim koruyacak ??? sorarım size...

Misafir Avatar
Yanlış mı değerlendirdim? 2019-03-29 12:18:33 @Kurban

Kenan Şahin'e oy veren MHP seçmenini Devlet reis cezalandırır imasında bir anlatım olmuş.Doğru mudur?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Belediye 2019-03-29 12:20:07

AKP korkmasın.MHP kazanamaz.Belediye meclis listesi,katkı sağlayacak durumda değil.

Avatar
19 çorum 2019-03-30 00:10:40

Çoruma çivi çakılmamış. İnsanın bunu demesi için çok çok cahil olması lazım. Eleştiri başka boş konuşmak başka.