MHP’den Çorum’a çağrı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, ‘Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası’ başlattıklarını duyurdu.

26 Aralık 2021 Pazar 00:25
MHP’den Çorum’a çağrı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, firmaları temel ihtiyaç ürünlerinde indirim yapmaya davet ederken, ‘Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası’ başlattıklarını duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Çorum İl Başkanlığı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Mal ve hizmet üreten, satan, pazarlayan firmalarımızın şirketlerimizin, kurumlarımızın, toplumsal rahatlama adına temel ihtiyaçların fiyatlarında yüzde 2 ile yüzde 5 arasında indirime gitmeleri milli birlik ve dayanışmamızın manevi harcıdır.” sözlerinden yola çıkarak, 'Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası' başlattı.

Kampanyayı duyuran MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, tüm Çorumlular’ı kampanya destek vermeye davet etti.

Teşkilat olarak kampanyaya katılan firmaları ziyaret edip, kamuoyu önünde açıklayacaklarını belirten Karapıçak, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin yaptığı çağrı üzerine, Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanlığı olarak Çorum'da Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası'nı başlatmış bulunuyoruz. Bu vesileyle toplumsal rahatlama adına Çorum'daki tüm firma, şirket ve kurumlarımızı temel ihtiyaç ürünlerinde indirim yapmaya davet ediyoruz. Kampanyamıza destek verecek markaları Çorum teşkilatı olarak ziyaret edip, kamuoyu önünde kendilerine teşekkür edeceğiz. Haydi Çorum, şimdi milli birlik ve dayanışma zamanı. Artık herkesin, her kesimin elini taşın altına koymasının zamanı geldi. Aziz milletimiz adına bu kampanyanın genişleyip yaygınlaşması için herkesten her kesimden yardım ve destek bekliyoruz."

Son Güncelleme: 26.12.2021 18:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ülkücülük bu mu? 2021-12-26 18:51:46

Helal olsun partiyi bitirdiniz ya. Başbuğ Türkeş’in kemikleri sızlıyordur. Kimsenin yanında MHP’liyim diyemiyoruz. Partinin başına geçecek adam da kalmadı içeride. Küskünlerden birileri çıksada partiyi toparlasa

Misafir Avatar
Hilal Yılmaz 2021-12-28 21:18:20 @Ülkücülük bu mu?

Ocaklarda ülkücü hareketin lideri olması yolunda, Meral hanıma olan teveccüh artıyor.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Alparslan 2021-12-28 08:16:14 @Ülkücülük bu mu?

Mhp nin içinde yapılan siyaseti beğenmeyen yüzbinlerce insan var Kapalı kapılar arkasında bu kişilerin çogunun iyiye sempati duyduğu herkes tarafından biliniyor.2019 yerel seçimlerinde İstanbul da Sayın İmamoğluna oy verdikleride aşikar.Kısaca Mhp kağıt üzerinde var sahada yok.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Geciniz bunlari 2021-12-26 11:53:48

Ne çağrisinda bulunuyorsunuz kardeşim, iktidar ortagi degilmisiniz ?
Suan siz desteginizi cekseniz ertesi gun ulkede erken secim karari alinir. Baskanlik sistemini ( tek adam sistemi) de ülkenin basina siz bela ettiniz. Devlet Bahceli soyler Erdogan'a , bir gece de yayimlar bi kararname olur biter. Siz kimin akli ile dalga geciyorsunuz. Elinize mikrofonu alinca farkli , kamera arkasinda farkli olmayin. Sizsiniz bugunlerin sorumlusu

Avatar
Çorumlu 2021-12-26 12:06:10

MHP nin oyu yüzde 5 e düştü komple dayanışsa ne olur.. MHP ye verecek adam akpye verir oyunu küçük ortakla ne işi olur

Avatar
Ülkü 2021-12-26 21:49:03

Ülkü devlerine nasıl kıydınız. Hepsini birer birer partiden attınız. Yazıklar olsun. Başbuğun kemikleri sızlıyor.

Avatar
Ahmet 2021-12-26 10:59:33

Ortaklarımız ekonomiyi batırdı, hadi hep beraber çıkaralım...

Avatar
Günaydın 2021-12-26 10:55:20

Atı alan üsküdar ı geçti.

Avatar
Sertan 2021-12-26 12:38:44

indirim de bulunulacaksa öncelikli olarak mazota benzine gelen zamı aşağıya çekin Devlet olarak