MHP’den il başkanları açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinde yaşanan görevden alma nedenlerine yönelik açıklamalarda bulundu.

22 Eylül 2019 Pazar 14:56
MHP’den il başkanları açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinde yaşanan görevden alma nedenlerine yönelik açıklamalarda bulundu. Yalçın, “İl başkanlığı görevini bırakan arkadaşlarımız Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin tasvip ve himayelerinde, seçkin birer vazife adamı olarak teşkilatımızın bünyesindeki çalışmalarını sürdüreceklerdir. MHP teşkilatlarında bağlılık, hizmet ve liyakat yarışı niteliğindeki il başkanlığı görevi, aynı zamanda bir nevi kale komutanlığı hükmündedir. Bu görevi hakkıyla yerine getirmek kadar, zaman içinde nöbet değişimi de önemlidir. Çünkü MHP'de il başkanlığını bırakmak, bayrağı ve nöbeti bir başka liyakatli arkadaşına devretmek demektir. Nöbet devrini gerçekleştiren Antalya il başkanımız Mustafa Aksoy, Balıkesir il başkanımız Orhan Dereli, Bilecik il başkanımız Mehmet Karuk, Çanakkale il başkanımız Hakan Pınar, Çorum il başkanımız Arslan Kaynar, Edirne il başkanımız Süleyman Ferhatoğlu, Konya il başkanımız Murat Çiçek, Sinop il başkanımız Fahri Ulusoy, Karaman il başkanımız Oktay Yılmaz'a müteşekkiriz. İl başkanlarımız görevleri başında bulundukları sürede, Genel Merkezimizle takdire şayan bir uyum ve camiamıza yaraşır disiplin içinde hareket etmişlerdir” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 23.09.2019 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Babadan ülkücü 2019-09-22 16:05:35

Peki neden görevi bırakmalarını istediniz?Yerlerine gelenler çok mu becerikliler?Sizin durumunuz nedir?Sizin partiyi idare etme ve sonuç alma başarınız nerededir?