MHP’den yerel seçim mesajı

Çorum MHP genel af ve yerel seçimle ilgili mesajını verdi.

06 Eylül 2018 Perşembe 15:39
MHP’den yerel seçim mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları Eylül Ayı toplantısı Alaca’da yapıldı. İlçe Başkanları ile yapılan toplantı sonrasında İl Başkanı Arslan Kaynar, genel af ve seçimlerle ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Kaynar şöyle dedi;

AF TEKLİFİMİZİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi olarak af teklifimizin sonuna kadar arkasındayız. Bu konuda toplumsal beklenti ve ihtiyaç oluşmuştur. Bunu dikkate almak lazımdır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği şekilde partimizin çalışmaları olgunlaşmıştır ve Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldığında yasa teklifi olarak sunulacaktır. Af teklifimiz “genel af” değil, infaz sürelerinde değişiklik içermektedir. Genel af gibi algılanması doğru olmayacaktır.

SEÇİMLER ZAMANINDA YAPILMALI

Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülkenin geleceğine yönelik hassasiyetlerimizi pazarlık konusu yapmayız. İstanbul, Ankara ve İzmir’in şer ittifakının eline geçmesi Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini tartışmaya açabilir. Kayyum yönetimindeki belediyelerin de PKK’nın siyasi uzantılarında kalması uluslararası arenada sıkıntılı bir mesaj ve görüntü oluşturur. Ekonomik krize rağmen seçimin zamanında yapılması gerekmektedir.”

Son Güncelleme: 06.09.2018 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.