MHP’yi Çorum’da hak ettiği yere taşıyacağız

MHP İlçe Başkanları toplantısında konuşan İl Başkanı Arslan Kaynar. partisini Çorum'da hak ettiği yere taşıyacakları mesajını verdi.

07 Eylül 2019 Cumartesi 15:58
MHP’yi Çorum’da hak ettiği yere taşıyacağız

MHP İlçe Başkanları İl Başkanı Arslan Kaynar başkanlığında toplandı. Parti binasında Dr.Devlet Bahçeli Salonu’nda düzenlenen toplantıya tüm ilçe başkanları katıldı.

Toplantı gündeminde yerelde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar üzerine istişare edilerek genel siyasi gelişmeler değerlendirildi. Yemeğin ardından heyet Ülkü Ocakları İl Başkanlığına atanan Orhan Tosik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, yaptığı açıklamada, şöyle dedi; “MHP aylık ilçe başkanları toplantısından sonra bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan tüm başkanlarıma teşekkür ederim dedi. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Sinan Ateş Bey’in takdirleri ile Ülkü ocakları İl Başkanı olarak 29 Haziran 2019 günü görevime başladım. Bizler Ülkü Ocakları olarak Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları dışında hareket etmeden her zaman Partimiz olan MHP ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip çalışmalarımıza devam ederek davamıza hizmet edeceğiz. Temsil ettiğimiz makam şehitlerimizin makamıdır ve yükümüz ağırıdır inşallah görev süremiz boyunca rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve tüm ülkücü şehitlerimize layık olmaya çalışacağız."

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar ise yaptığı konuşmada, “Ülkü Ocakları İl Başkanlığına atanan Orhan Tosik Başkanıma bu kutlu görevinde başarılar diliyorum. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in biz evlatlarına emaneti olan MHP ve Ülkü Ocakları birdir her daim ayakta kalacaktır. Liderimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli’nin önderliğinde inşallah bizlerde bu kutlu görevlerimizde elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret göstereceğiz. Ülkü Ocakları hepimizin yetiştiği kutsal bir ocaktır. Ve tüm Ülkücülerin yeri MHP’dir. Çorum teşkilatları olarak Ülkü Ocaklarımız ile istişareler halinde çalışmalarımızı daha da artırarak MHP’nin Çorum’da inşallah hak ettiği yerlere taşıyacağız." dedi.

Son Güncelleme: 07.09.2019 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Musa Doğan 2019-09-07 16:56:21

Eskiden ÇORUM da MHP nin sözü geçerdi.maalesef artık AKP nin arka vagunu olduğu için çok kan kaybetti.

Avatar
Çorumlu sağlıkçı 2019-09-07 20:44:37

Torpilcilere, rantçılara karşı durun yine oyumuzu verelim..

Avatar
Büyük Bozkurt 2019-09-08 11:58:00

Siyaset bilmez şahsın partiyi idare etme girişimleri sonucu İl başkanı ve ilçe başkanının manevra alanı daraltılınca belediye seçimlerinde alınabilecek oylar alınamadı.Kendine belediye başkan yardımcılığı bekleyen siyaset bilmez şahıs nihayetinde kendini parti dışında buldu.Önümüzdeki süreçte partinin şehrimizde daha iradeli yönetileceğini umut ediyorum.Yöneticilere başarılar diliyorum.

Avatar
Eski ulkucu 2019-09-09 00:56:35

Surada oturanlara bi sorun bakalim bu memleket icin bir civi cakmislarmi.anca slogan siyaseti.

banner165