‘Millet MHP iktidarını bekliyor’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskilip İlçe Başkanı Ömer Küççük ve yönetimi, MHP İl Başkanı Avukat Bekir Çetin'e...

05 Mart 2015 Perşembe 18:42
 ‘Millet MHP iktidarını bekliyor’


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskilip İlçe Başkanı Ömer Küççük ve yönetimi, MHP İl Başkanı Avukat Bekir Çetin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette açıklama yapan İl Başkanı Çetin, "Türk Milleti, MHP'nin iktidarını bekliyor." dedi.


Parti merkezinde MHP İskilip ilçe teşkilatının katılımı ile gerçekleştirilen ziyarette MHP İl Başkanı Bekir Çetin Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.


İl Başkanı Bekir Çetin'e görevinde başarılar dileyen MHP İlçe Başkanı Ömer Küççük,'' Gece gündüz demeden çalışacağız ve Çorum'dan milletvekili çıkaracağız. İl başkanımıza ve yönetim kuruluna hayırlı olsun diyor, görevinde başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.


Hep beraber tek vücut olarak başarıya ulaşacaklarını belirten Çetin, '' Milliyetçi Hareket Partisi İskilip'te de Çorum'da da köklü bir parti. İskilip güzide bir ilçemiz ve güzide bir teşkilatımız var. Sizlerin çalışmaları ve desteği ile inşallah birinci parti olarak çıkacağız. Türk Milleti bizi bekliyor. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.



Son Güncelleme: 05.03.2015 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2015-03-05 19:48:03

Allah yolunuzu açık eylesin.