‘Milletin sorunu Erdoğan’la değil bizle’

AK Parti Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, parti teşkilatlarına samimiyet vurgusu yaparken, "Milletin sorunu Erdoğan ile değil, bizimle." dedi.

24 Eylül 2021 Cuma 12:47
‘Milletin sorunu Erdoğan’la değil bizle’

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, İskilip’in Sesi Televizyonu’nda partisi ve teşkilatlarla ilgili önemli mesajlar verdi.

Habercim 19 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demirer’in bir sorusu üzerine konuşan Kaya, AK Parti olmadığı gün bu memleketin, bu milletin zarar edeceği düşüncesini taşıdığını savunarak, “Yani ben Tayyip Erdoğan'ın 2023'te Cumhurbaşkanı olamadığında hepimizin neler kaybedeceğinin farkındayım" dedi.

TEŞKİLATLARA SAMİMİYET VURGUSU

Parti teşkilatlarına samimiyet vurgusu yapan Milletvekili Kaya, "Onun için bizim teşkilatlarımız güçlü olmalı. Bizim teşkilatlarımızda insanlar, insanlara değer vermeli. Samimiyeti kazanmalı. Yoksa biz hep beraber kül oluruz. Ve biz kül olduğumuzda da hiçbirimiz bir şey olmaz" diye konuştu.

‘MİLLETİN SORUNU ERDOĞAN’LA DEĞİL BİZLE’

‘Milletin sorunuCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile değil bizle diyen’ Kaya, şöyle devam etti: "Milletin Tayyip Erdoğan'la hiçbir sıkıntısı yok. Milletin sıkıntısı benle, teşkilatla, partiye gelmiş gitmiş adamla. Yani milletin derdi bizimle. Tayyip Erdoğan'la milletin derdi yok ki" dedi.

'HEPİMİZ KÜL OLURUZ'

AK Parti olmadığı gün bu memleketin, bu milletin zarar edeceği düşüncesindeyim. Yani ben Tayyip Erdoğan'ın 2023'te Cumhurbaşkanı olamadığında hepimizin neler kaybedeceğinin farkındayım.

Onun için bizim teşkilatlarımız güçlü olmalı. Bizim teşkilatlarımızda insanlar, insanlara değer vermeli. Samimiyeti kazanmalı. Yoksa biz hep beraber kül oluruz. Ve biz kül olduğumuzda da hiçbirimiz bir şey olmaz.”

Haberin videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz...

https://www.facebook.com/iskilipinsesi/videos/591473358519029

Son Güncelleme: 27.09.2021 09:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hekim 2021-09-24 16:53:14

Yarası olan gocunur diye bir laf var, iktidar değişse bana hiçbirşey olmaz . Ne torpil yaptım ne rüşvet yedim ne devlet malına göz diktim..

Avatar
Çorum'lu 2021-09-24 13:59:00

Siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır. Çorumdan aldığınız oylar haramdır. Çorum her zaman Üvey evlat. Çorum her zaman çantada keklik. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. Çorumun reçetesi, Çoruma 4 Tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı SEÇİLİRSE Çoruma yatırımlar gelir.

Avatar
komik adam 2021-09-24 14:06:48

son cümle doğru

Avatar
Çorum'lu 2021-09-24 17:43:40

Recep Tayyip Erdoğan çevresindeki kişilerin illerine, şehirlerine, kentlerine, vileyetlerine, ilçelerine, köylerine yatırımları yağdırıyor. Recep Tayyip Erdoğan Çorum ve Çorumluları hiç mi hiç sevmiyor. Sevmiş olsa Çorum Havaalanını ve Çorum Polis Okulunu komşu illere vermezdi. Recep Tayyip Erdoğan Çorumu çantada keklik olarak görüyor. Recep Tayyip Erdoğan Çorum umrumda bile değil. Recep Tayyip Erdoğan'nın Çorumdan Çorumlulardan aldığı oylar haramdır, haram

Avatar
İSKİLİPDEN 2021-09-24 14:22:13

iskilip akıllara geldi. Üniversite önünden geçerken yutkunuyor insanlar. İSkilip denince Ayakkabıcılık denir ancak Çorum Hitit üniversitesi bir girişimde bulunmadı. Antep'e fabrika açıldı üniversite hemen bölüm açtı. İlçenin gelişimi iç in YOL YOL YOL TOSYA YOLU - ÇANKIRI YOLU BUNLAR ŞART inşAllah yapılır inşAllah.
İlçemizde Toki deniyor maliyet inşaat malietlerini azaltıp Şu anda zemin otopark zorunluluğu mevcut bir kat artırılmayı imar durumu Meydan mahallesine yoğunluk oldu buranın katının düşürülüp diğer yönlere avantaj sağlanacak yöntemler bulunmalıdır.

Avatar
Niyekine 2021-09-25 18:04:03

Niyetine kül oluyorsun ki. Bu Allah korkusu değil. İktidarı kaybetme korkusu. Allah ıslah etsin.

Avatar
KENAN 2021-09-24 14:28:13

Belediye başkanımız seçileli çoğu sonuna çözüm üretiyor. Bir sorunda İLÇE MERKEZİ BAYRAMLARDA VE ÖNEMLİ GÜNLERİNDE TRAFİK KİLİTLENİYOR. Çözüm üretilmeli. Dörtyol kavşağı belediye bloklarında yer altı otoparkı yapılmıştı zamanında bunun faal duruma geçirilmeli veyahut PTT binası kaldırılarak bu boşluk -2 şekilde kapalı otopark üstü ise meydan olucak şekilde yapılmalı.

Avatar
sinoplu 2021-09-24 14:37:13

iskilip Sinop'un Boyabatı birbirine acayip benziyor. Kale mağaraları Boyabat Kastamonu yolu üzerinde koruma altında bir mağara var. İskilipde mağara koruma altında değildir. Toprak yapısı ve çoğrafi özelliği ile İSkilip çukur Boyabat Çukur vaziyettedir. BOyabatta 40 tuğla falbrikası var iskilipde yapıhldı. o da bitti gitti.
Boyabat'a yol yapıldı. Sinop'a Kastamonuya ve Karğıya balantı yolu ve duble çukur ilçe yıldız gibi parlıyor. Karğı tarafından ihtiyaç vs denilmedi. Ancak İSkilip Tosya yolu denildimi Kastamou tarafından faaliyet yok. olmaz beyler olmaz ülkemiz bütündür. ihtiyaç varmı evet ilçemiz için ihtiyaç var TOSYA İSKİLİP YOLU İHTİYAÇDIR. İLÇEMİZ EMİN OLUN 4 KATI BÜYÜYECEK 40 KM BİR YOL NE OLUR NE OLUR YAPALIM.