Milli Görüş belediyeciliği

SP adayı Kemal Kurt, TSO'yu ziyaretinde Milli Görüş belediyeciliğinin önemine dikkat çekti.

07 Şubat 2019 Perşembe 20:30
Milli Görüş belediyeciliği

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti.

SP’den yapılan açıklamaya göre, görüşmede günümüzde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve piyasadaki riskli dalgalanmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Bu sıkıntıların düzelmesi için yegane ölçünün sanayici ve esnafımızın üretim gücüne katkı sağlamak olduğu dile getirildi.

SP Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, Türkiye'nin ve dolayısıyla Çorum’un ekonomik anlamda refaha kavuşmasının ithal edilen politikaların egale edilerek üretimi arttırıcı politikalara geçişle mümkün olacağını söyledi.

Refah-Yol hükümeti döneminde Anadolu Kaplanı olan 5 il arasında yer alan Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nin şimdi büyük sıkıntılar yaşadığını belirten Kurt, buna dair sanayicilerin yaralarını sarmak yerine daha da büyük yükler getirildiğini savundu. Kurt, Milli Görüş belediyeciliğinde organize sanayi bölgesinin tekrar berekete kavuşacağını ve yine küçük orta ve büyük ölçekli işletmelerin yaralarını saracak çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 08.02.2019 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.