Muhalefete Bayram molası

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Kurban Bayramı nedeniyle birçok ilçe ve köy ziyaretlerinde bulundu.

22 Ekim 2013 Salı 23:12
 Muhalefete Bayram molası


CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Kurban Bayramı nedeniyle birçok ilçe ve köy ziyaretlerinde bulundu.

Yapılan açıklamaya göre, 9 günlük bayram tatilinin tamamını Çorum’da geçiren Milletvekili Köse’ye ziyaretlerinde önceki dönem CHP İl Başkanı Yıldız Bek, önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Hasan Suvacı, önceki dönem İskilip İlçe Başkanı Sayın Yusuf Var, önceki dönem İskilip Belediye Başkan adayı Cevat Kaygısız da eşlik etti.

Bayramda Oğuzlar, Mecitözü, Osmancık, Uğurludağ, Bayat, Ortaköy, İskilip örgütleri ile buluşup bayralaşan Köse, ilçelerde birçok esnaf ve vatandaşla da bayramlaşmayı ihmal etmedi. Bayram ziyaretlerinde Arpalık, Veletler, Küçük Erikli, Acıpınar, Kuşsaray, Çampınar köylerine de giderek bazı partililerin düğünlerine katılan Köse, köylülerle de bayramlaştı.

Bazı vatandaşların ülke gündemiyle ilgili sorularını cevaplayan Köse, şöyle konuştu; “Bayramlarda moral bozmak istemiyorum. İyi şeyler dileyelim iyi olsun. Hayırlı dualar edelim hayırlısı olsun. Bayramlar birlik beraberlik içinde, huzur ve mutlulukla geçirdiğimiz, kırgınlık ve küskünlüklerin giderildiği önemli manevi günlerimizdendir. Bugünlerde insanlarımızın sevgi, saygı ve hoşgörüsünü daha iyi görebiliyoruz. Bu günlerde bir nebze de olsa dertlerimiz ve sıkıntılarımız hafifliyor, unutuluyor. Bu nedenle diyorum ki sevgi, saygı, huzur dolu, barış ve kardeşlik içinde nice bayramlara.”




Son Güncelleme: 22.10.2013 23:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165