Muhalefete öyle bir saydırdı ki…

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, muhalafete çattı.

24 Eylül 2022 Cumartesi 13:17
Muhalefete öyle bir saydırdı ki…

Çorum'un Osmancık Belediyesi tarafından düzenen toplu açılış töreninde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz; “Kravatlı teröristlerle kahvaltı planı yapanlar, teröristlere madalya takmaktan bahsedenler, terörün uzantısı partiye bakanlık vermeyi düşünenler, siyasi çıkar uğruna milli üniter yapımızı bozacak hayaller kuranlar iyi dinlesin ki; milletimiz kirli siyasetinizi elinin tersiyle itecek, hepinizi hayal dünyasından uyandıracaktır. Çorum’da milliyetçi kesilip, Hakkari’de özerklik istemek, özellikle savunma sanayimizdeki dünyayı sarsan millileşme hamlelerine terörist gözüyle bakmak siyaset yapmak değildir. Siyaset, gayrı milli tavırla değil, milli bilinç ve sorumlulukla yapılır.”dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, “Kravatlı teröristlerle kahvaltı planı yapanlar, teröristlere madalya takmaktan bahsedenler, terörün uzantısı partiye bakanlık vermeyi düşünenler, siyasi çıkar uğruna milli üniter yapımızı bozacak hayaller kuranlar iyi dinlesin ki; milletimiz kirli siyasetinizi elinin tersiyle itecek, hepinizi hayal dünyasından uyandıracaktır” dedi.
Osmancık Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, muhalefeti sert sözlerle eleştirdi.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Türk siyasi tarihine “siyah ve beyaz” kadar net bir örnek tavır olarak kayda düşürdüğü “Önce ülkem ve milletim” anlayışıyla, “Benim aklım hep Türkiye’dir” düşüncesiyle siyaset yaptıklarını ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, “Bu anlayışların toplamı; dünyevi hiçbir menfaate, siyasi hiçbir çıkara eyvallah etmeyen, “nefse değil, nesle hizmet” etme düşüncesinin cümlelere dökülerek özetlenmiş halidir. Tarihin omuzlarımıza yüklediği sorumlulukla yürüyoruz, şehitlerimizin emaneti aziz vatanımıza halel getirmemek için çalışıyoruz” diye konuştu.

KANDİL’E ŞANLI TÜRK BAYRAĞI ASILACAK

40 yıldır ayağımıza pranga yapılan terörün kökü kazınarak Kandil’e şanlı Türk Bayrağı dikileceğini vurgulayan Durmaz, “Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Harekâtında şehit olan Çorumlu Uzman Onbaşı Muhammed Karaçam’a Allah’tan rahmet, ailesine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Allah’ın izniyle kanı yerde kalmayacak, 40 yıldır ayağımıza pranga yapılan terörün kökü kazınacak, Kandil’e şanlı Türk Bayrağı dikilecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.
“Çorum’da milliyetçi kesilip, Hakkâri’de özerklik istemek, dünyayı sarsan millileşme hamlelerine terörist gözüyle bakmak siyaset yapmak değildir”

Millileşme hamlelerine terörist gözüyle bakmanın siyaset olmadığını vurgulayan Durmaz, “Kravatlı teröristlerle kahvaltı planı yapanlar, teröristlere madalya takmaktan bahsedenler, terörün uzantısı partiye bakanlık vermeyi düşünenler, siyasi çıkar uğruna milli üniter yapımızı bozacak hayaller kuranlar iyi dinlesin ki; milletimiz kirli siyasetinizi elinin tersiyle itecek, hepinizi hayal dünyasından uyandıracaktır. Çorum’da milliyetçi kesilip, Hakkâri’de özerklik istemek, özellikle savunma sanayimizdeki dünyayı sarsan millileşme hamlelerine terörist gözüyle bakmak siyaset yapmak değildir. Siyaset, gayrı milli tavırla değil, milli bilinç ve sorumlulukla yapılır. Milletimiz ne diyorsa bizim de sözümüz odur. Milletimiz neyi istiyorsa bizim de dileğimiz aynısıdır. Bizim nezdimizde, vatanımızın bekasından, devletimizin birliğinden, milletimizin dirliğinden daha önemli konu yoktur. “Ne işimiz var Suriye’de, ne işimiz var Libya’da, ne işimiz var Akdeniz’de” diyenlere inat, Cumhur İttifakı olarak; karada, denizde her yerde devletimizin egemenlik haklarını ve milletimizin çıkarlarını çiğnetmedik. Kıbrıs’ta, Karabağ’da, Türklüğün yanında olduk. Türk Devletleri Teşkilatıyla dünyaya mesaj verdik, Ayasofya’nın zincirlerini kırarak ibadete açtık. Şehit kanlarıyla sulanmış aziz vatanımızda, sınırlarımızda ve gönül coğrafyamızda Türkiye’ye rağmen hesap yapılamayacağını gösterdik. Tüm çabamız, bölgesinde lider, dünyada güçlü bir Türkiye içindir. Tüm mücadelemiz, ay yıldızlı al bayrağımızın ilelebet dalgalanması, Ezan-ı Muhammedi’nin hiç susmamasına yöneliktir. Gayret bizden Tevfik Allah’tan” şeklinde konuştu.

2023 TARİHSEL KAVŞAK

2023 seçimleri hakkında da açıklama da bulunan Durmaz, “Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü olan ve bizce “yüzyılın seçimi” mahiyetindeki 2023 seçimlerini, Türkiye’nin kader ve karar yılı, aynı zamanda tarihsel kavşağı olarak görüyoruz. Bu bilinç ve kavrayışla siyasi faaliyetlerimizi yoğunlaştırıp, yorulmadan, usanmadan sürdürüyoruz. İnşallah, geleceğin Lider Ülke Türkiye’sine doğru giden yolda ülkemiz, önce 2023, özgüvenle 2053, hedeften sapmadan Allah’ın izniyle 2071 hedeflerine ulaşacaktır. Bu yolda, sizlerin varlığı bizlere güç vermektedir” dedi.

Son Güncelleme: 24.09.2022 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tamer 2022-09-24 16:20:05

Ak p ye kuyruk oldu partimiz . Bütün hukuksuz ve hırsızlıklara ses çıkaramaz hale gelindi . Bu muydu ülkücülük , bu muydu vatan millet devlet sevgisi .

Avatar
Ahmet 2022-09-24 18:19:16

Kravatlı terörist denince aklıma terör örgütünün siyasi ayağına ek olarak devlet malını çalan, yönetimde adaletsiz davranan, bir sürü farklı ülkeden ne idüğü belirsiz adamları ülkeye dolduran, torpille hak eden vatandaşın hakkını çalan kişiler de aklıma geliyor çünkü bu işler de hem devlete zarar veriyor hem de insanların adalet anlayışı yıkılıp devlete bağlılığı düşüyor. En kısa sürede tüm teröristlerden kurtulmak dileğiyle...

Avatar
Sami 2022-09-24 16:23:44

Sen iktidar ortağısın yapacaklarınızı yapın ülkenin kötü yönetiminin suçu muhalefet değil .

Avatar
Açılımı kim yaptı 2022-09-24 18:07:15

Terör açılımı yapan, Andımızı kaldıran partinin kucağına otur... Terörist Apo'nun mektubunu TRT'de okut sonrada millete milliyetçiğim de...Bittiniz siz...

Avatar
9 işik 2022-09-24 18:31:11

Sayin Sadir Durmaz vekilim. Zamaninda teroristler ile Dolmabahce'de cozum masasi kurup , çadir mahkemelerinde haburdan teroristleri yargilayip affedenlere , fetö örgütü ile el ele verip Türk ordusunun serefli subaylarini ( Engin Alan Paşa mhp milletvekili ) hapislere attiranlara , ülkenin kozmik odalarina fetönün hain savcilari ile girip ulkemizin en önemli bilgilerini Abd ve Almanya'ya verenlere, BİR SÖZÜNÜZ OLACAK MI? MERAK EDIYORUM. Saygilarimla...

Avatar
Kıraç 2022-09-24 21:00:47

Yorumcu arkadaşların bütün yorumlarına 50 yıllık bir vatan milliyetçisi ve ülkümüzü olarak fazlası ile katılıyorum. Gerçek ülkücüler MHP nin şu anki yönetimine yediğimiz ayazı unutmayarak sandıkta dersini vermekte adımız gibi kararlıyız

Avatar
Attila Metin 2022-09-24 21:49:32

Andımızı kaldıran Atatürk ve Türklük ten rahatsız olanlarla mı, kinlerini TC ibarelerinden alanlarla mı, Ne Mutlu Türküm Diyene sözünü ırkcılık sayanlarla mı başaracaksınız. Ülkücü Harekete ihanet ettiniz. Sandıkta hesaplaşacağız.

Avatar
Selim 2022-09-25 11:22:51

Ne kadar ırkçı varsa sarılmış yine klavyeye. Doksan yıldır and denilen o faşist yemini okutarak memleketi bölünmenin eşiğine getirdiniz hala akıllanmadınız. Ne mutlu türküm diyene diye diye bin yıldır birlikte yaşadığımız kürtleri kışkırttınız. Yetmedi mi daha.

banner165