Muharrem İnce istifa etti

Yeni parti kurma hazırlığındaki Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP'den istifa ettiğini açıkladı.

08 Şubat 2021 Pazartesi 14:15
Muharrem İnce istifa etti

Yeni parti kurma hazırlığındaki Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Ankara'da ofisinin önünde düzenlediği basın toplantısında CHP'den istifa ettiğini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştiren Muharrem İnce, "Kendi partisinin evlatlarını kucaklayamayanlar, milleti kucaklayamaz. Özgüveni olmayan, iddiası olmayan tek ana muhalefet partisi CHP'dir. CHP, Atatürk'ün kurduğu ideolojiden uzaklaşmıştır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemalettin cantaş 2021-02-08 14:24:58

kEMALDEN İYİDİR HERKES İÇİN. TUFANIDA AL

Avatar
Ince ince 2021-02-08 14:25:42

Adama cumhurbaskanligi secimlerinde kendi koyunden oy vermediler dusunun nasil biri oldugunu. O yuzden bi is yapamaz alacagi oy %0,001 Tayyip Erdogan ve Bahceli'nin yeni ortaklari hayirli olsun. Artik Erdogan, Bahceli, Perincek ve Ince dortluyu tamamladilar. Okey oynarlar. Erdogan'nin bir plani daha gerceklesti. Alin size yerli ve milli muhalefet :)

Avatar
Kemalettin Cantaş'a 2021-02-08 14:50:51

Alin sizin olsun. Ittifak yapin. Muharrem Ince'de yalan dolan çok , eski dersaneciymis (tipki sizin fetösünüz gibi), yerli ve milli , boyuda uzun, sahilde bira icerken resmide var.Secimlerde oy verin artik adama. O zaman Kemal 'de olmaz Tufan'da.

Avatar
Mürşidi Kamil 2021-02-08 22:50:47

Hep akparti bölünmez ya biraz da CHP bölünsün. Tiyatroyu Birazda CHP'de seyrederiz. İnce Sarıgül derken biraz da CHP bölünsün.Siyasetçiler akıllı insanlardır. Şartlar demek ki oluştu. Yeni kurtarıcılarımız hayırlı olsun vatana millete.