Muhtar adayları o kararı eleştirdi

Çorum'da Muhtar adayları Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) afiş kararını eleştirdi.

12 Ocak 2019 Cumartesi 22:01
Muhtar adayları o kararı eleştirdi

Çorum'da Muhtar adayları Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) afiş kararını değerlendirdi.

Turgut Özal Belediye Konferans Salonu’nda bu akşam gerçekleştirilen toplantıda, muhtar adayları YSK’nın broşür ve afiş yasağını ele aldı. Bakırcılar ve Kalaycılar Odası Başkanı Sedat Ek’in de hazır bulunduğu toplantıda, açış konuşmasını Ulukavak Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Yücel yaptı.

Muhtar adayları, 1 Ocak 2019-31 Mart 2019 tarihleri arasında pankart, döviz, afiş ve benzeri reklamların yasaklanması, bu tarihlerde caddelere, işyerlerine, balkonlara, bilboardlara, apartmanlara, aydınlatma direklerine, araçlara vb. halkın görebileceği yerlere afiş asılamamasını, muhtar adaylarının sadece el ilanı dağıtabilecekleri şekilnedik kararı eleştirdi. Adaylar, söz konusu kararın seçimlerde haksız rekabete yol açacağını, bu işlerle uğraşan esnafı olumsuz etkileyeceğini savunarak, kararın yeniden gözden geçirilmesini istediler.

Son Güncelleme: 12.01.2019 22:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 2019-01-13 09:49:29

Şimdiden çevre kirliliğini savunuyorsunuz sağa sola resim asacaksınız yıllarca kalacak görüntü kirliliği anlaşılan burdaki adaylardan bir cacık olmaz

Misafir Avatar
Kenan SOFU 2019-01-13 22:51:30 @Vatandas

Kardeş belli ki muhtar adayısın. O zaman tavsiyem deyimler ve mecazlar konusunda bir iki cümle oku. Bak kitap, makale, sayfa, paragraf demiyorum. Bir iki cümle. Bunu becerebilirsin değil mi!

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Cacık kelimesi 2019-01-13 13:29:54 @Vatandas

Cacık kelimesi ne anlamda kullanılmış?Bildiğimiz cacık mutfak kültürüne ait bir kelime,seçim,afiş,muhtar ile ne alaka?Kelime dağarcığında bir kifayetsizlik mi var?Yoksa aşağılama mı?

Beğenmedim! (1)
Avatar
Kenan GÖNDER 2019-01-13 11:49:38

Demek ki neymiş, buradakilerin hiç biri muhtar olmayı haketmiyormuş. Daha kafadan kendilerine oynuyorlar.Çevre ve temizlik konusunda umursamazlar

Avatar
Hakan ATMACA 2019-01-12 22:27:09

Muhtarlar niye karşı? Ne güzel masraf yok,diye düşünmeyin.Zaten bastırdıkları afişlerin parasını muhtar olunca bir şekilde devlete ödetiyorlar hatta reklamcılardan komisyon bile alıyorlar.O yüzden temiz seçim kampanyasına karşılar.