Muhtarlar Kaya’ya teşekkür etti

Osmancık Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen programda Dernek Başkanı Faruk Delibaş...

09 Ekim 2014 Perşembe 11:23
 Muhtarlar Kaya’ya teşekkür etti


Osmancık Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen programda Dernek Başkanı Faruk Delibaş, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya'ya muhtarlar adına plaket verdi.


Mahalle muhtarları ve köy muhtarları Osmancık Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen programda bir araya geldi.


Belediye Başkanı Hamza Karataş ile AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı programda Dernek Başkanı Faruk Delibaş, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya'ya muhtarlar adına plaket verdi.


Kaya'nın üç dönemdir AK Parti İlçe Başkanlığı yaptığını belirten Delibaş, bu süre içerisinde mahalle ve köy muhtarlarının talep ettiği yatırımların gerçekleştirilmesi için hassasiyetle mücadele ettiğini söyledi.


Siyasi bir destekçi olarak Kaya'yı her zaman yanlarında görmekten güven duyduklarını ifade eden Delibaş "AK Parti İlçe Başkanımız Avukat Oğuzhan Kaya, gerek siyasi kimliği ile gerekse bireysel çabaları ile her zaman muhtarlarımıza destek olmuştur. Özellikle köylerimizin yatırım taleplerini hassasiyetle gerekli mercilere taşımış ve gereken desteği her zaman sağlamıştır. Muhtarların her zaman yanında olan bir siyasetçi olarak kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.


AK Parti İlçe Başkanı Kaya ise gösterdikleri ilgiden dolayı muhtarlara teşekkür ederek hizmet noktasında hiçbir muhtarı siyasi görüşünden dolayı ayırt etmediklerini ifade etti.





Son Güncelleme: 09.10.2014 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.