Narlı’dan şikayet

CHP heyeti Afete maruz kalan Laçin'in Narlı Köyü'nü ziyaretinde bazı sakinlerin ilgisizlik nedeniyle serzenişte bulunduğunu açıkladı.

13 Haziran 2019 Perşembe 20:45
Narlı’dan şikayet

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve bazı il genel meclisi üyeleri afete maruz kalan Laçin’in Narlı Köyü’nü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tüfekçi, beraberinde İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Yıldız Bek ve Meclis Üyesi Suat Atalay’la birlikte Narlı’ya giderek, hortum nedeniyle zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yapılan açıklamaya göre, köy sakinlerinden yaşanan olayla ilgili bilgi alan CHP İl Başkanı Tüfekçi, CHP olarak üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarının mesajını verdi. Bu tür doğa olaylarının bir daha yaşanmaması temennisinde bulunan Tüfekçi, devletin de üzerine düşeni yapacağından şüphelerinin olmadığını söyledi.

Bazı köy sakinleri ise ilgisizlikten şikayet ederek, zararlarının karşılanmasını istediğini belirten Tüfekçi, Acil Afet Müdürlüğü’nün köyde hasar tespit çalışması yapmadığını ve ihtiyaçlarının olup olmadığını sormadığını kendilerine aktardıklarını iddia etti..

Gelişmeler üzerine CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, bazı yetkililerle telefonda görüşerek, köylülerin serzenişini, istek ve taleplerini iletti.

Son Güncelleme: 13.06.2019 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.