Nuhut da ordaydı

Şehit cenazesinde saldırıya uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun hemen yanıbaşında Kenan Nuhut da vardı.

21 Nisan 2019 Pazar 14:43

Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir grubun saldırısına uğradı. O anlarda Kılıçdaroğlu’nun hemen yanında Başdanışmanı hemşehrimiz Kenun Nuhut da vardı. Saldırı sonrasında Kılıçdaroğlu güvenlik için bir eve alındı.

Hakkari’de terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı’nın cenazesinde olaylar çıktı. Ankara'nın Çubuk ilçesi Akkuzu Mahallesi'ndeki cenazeye Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte katılan Kemal Kılıçdaroğlu, bir grubun saldırısına uğradı. Kılıçdaroğlu arbededen çıkartıldı ve güvenlik güçleri kontrolünde bir eve alındı. Kalabalık Kılıçdaroğlu’nun bulunduğu eve girmeye çalışırken, polis ve askerler vatandaşlara engel oldu.

İHA
 

Son Güncelleme: 22.04.2019 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-04-21 16:12:33

Memleketin bu hale gelmesine neden olan herkesi Allah'a havale ediyorum. Siyasi kavgalarınızla halkı getirdiğiniz gerginlik seviyesini artık görüp daha sağduyulu olursunuz inşAllah.

Avatar
Bilen 2019-04-21 17:57:57

Çok tehlikeli bir provokasyon, Devletimiz ciddi tedbirler almalı, açıklamalar sağduyulu olmalı. Kin, nefret söylemleri bizi birbirimize düşürür..