Numan Kurtulmuş Çorum’da

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş seçim bürosu açılışı ve miting için Çorum’a geldi.

07 Mart 2019 Perşembe 13:57
Numan Kurtulmuş Çorum’da

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş seçim bürosu açılışı ve miting için Çorum’a geldi.

İlk olarak Bayat’ı ziyaret eden Kurtulmuş, burada esanf ve vatandaşla bir araya geldi, mini miting düzenledi. Kurtulmuş, daha sonra İskilip’e hareket etti.

Kurtulmuş, saat 17.30’da AK Parti Yazırçarşı Seçim Bürosu’nun açılışı ve mitingin ardından Çorum’dan Amasya’ya geçecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-03-07 14:22:43

İsraftan başka bir şey değil bu ziyaretler. Toplumun genelinde kabul gören kişileri aday yapmak yerine 'biz bunu aday yaptık, işinize gelirse' tarzı bir yaklaşımla aday belirleyip toplumda karşılığını göremeyince Çorum'a her hafta bakan gelmeye başladı toparlamak için. İnşaAllah bu kez halk görür bunları.

Avatar
BİRBİLEN 2019-03-07 14:33:22

bu ve bunun gibi yapılan ziyaretlerde devletin ne kadar para harcadığını bir arastırsanız inanamazsınız.ne gerek var anlamak mümkün değil.oraya tüm kamu görevlileri gidiyor makam araçlarıyla dağıtılan yiyecekler.polislerin iaşesi yakılan yakıt. aman Allahım israf bu artık dur deyin.

Avatar
hayret 2019-03-07 14:49:18

Bu sıralar çorumda bakan bolluğu var nedense. Her hafta biri geliyor demekki adaylardan da vekillerden de gayet memnunlar ki çorum halkıyla birlikte bu mutluluğu paylaşmaya geliyorlar. Allah muhabbetinizi artırsın .

Avatar
Bayat 2019-03-08 12:11:13

Rabbim Cumhurbaşkanımıza ömür versin ama kardeşim bu adaylarla olmuyor, adamın 3. dönemi artık yeter bayat geriledi, Cumhurbaşkanımız için veriyorduk ama yeter bunlara oy yok, sadece Cumhurbaşkanımıza oy var inşAllah bir ders alırlar