O haberleri yalanladı, 'Oyum MHP'ye' dedi

İnşaat Mühendisi Kenan Şahin, bazı mecralarda MHP önceki dönem belediye başkan adayı sıfatıyla AK Parti adayı Zeki Gül'e destek verdiği haberlerini yalanladı.

12 Mayıs 2023 Cuma 15:25
O haberleri yalanladı, 'Oyum MHP'ye' dedi

İnşaat Mühendisi Kenan Şahin, bazı basın bazı yayın organlarında yayınlanan ve MHP önceki dönem belediye başkan adayı sıfatıyla AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Zeki Gül’e destek verdiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Benim  partim MHP’dir, oyum da MHP’yedir” dedi.

MHP ESKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SIFATIYLA AÇIKLAMA YAPTI

Yapılan açıklamaya göre; MHP’nin önceki dönem Belediye Başkan Adayı olarak açıklama yapan İnşaat Mühendisi Kenan Şahin, seçimlere 2 gün kala kendisi adına siyasi konumlandırma yapılarak bir haber yapılmasına çok üzüldüğünü dile getirdi.

'PARTİM MHP’DİR, OYUM MHP’YEDİR

GÜL’E DESTEĞİM SÖZ KONUSU DEĞİL'

‘Ben son 25 senedir MHP’nin kadrolarında görev yapmış birisiyim’ diyen Kenan Şahin, şöyle devam etti: “Siyaseten benim konumum, adresim bellidir, nettir. Bugüne kadar da bir çizgi değiştirmedim, aklımdan bile geçirmedim. Danışmanlığı yaptığım Ahi Evran Sanayi Şehri ile ilgili Zeki Bey’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiğim bir konuşma olmuştur. Bir desteğim söz konusu değildir. Benim bu seçimlerde de oyumun adresi bellidir. Bizim Vahit Kayrıcı, Ahmet Kurtbaş, İsmail Lek ve Mete Çakı’ya desteğimiz tamdır”

Son Güncelleme: 12.05.2023 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gülünç 2023-05-12 15:49:16

Videoda desteklediğini söylüyorsun şimdi noldu

Avatar
SİZDE 2023-05-12 15:56:05

İnşaat Mühendisi Kenan Şahin, bazı mecralarda MHP önceki dönem belediye başkan adayı sıfatıyla AK Parti adayı Zeki Gül'e destek verdiği haberlerini yalanladı.
SİZDE BUNU HABER DEĞERİ VAR DİYE YAYINLADINIZ....

Avatar
Köse 2023-05-12 23:36:38

Tüysüz olmak zor olmalı ama yürek tüğ değil inançla atar ki son nefese şükür edecek mütevazilikte olan duyar mı bizi

Avatar
Gören adam 2023-05-12 15:42:47

Zeki Gül Zerre kadar şansı yok bunu hissetti..

Avatar
Çorumlu 2023-05-12 22:44:14

Zeki gülü desteklemiyorsa zeki gül kazanamaz