O kitabı Fuat Oktay’a hediye etti

Çorumlu Burhan Paydar, ‘Recep Tayyip Erdoğan'ın Siyasi Liderlik Analizi’ adlı kitabını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a hediye etti.

26 Nisan 2023 Çarşamba 09:20
O kitabı Fuat Oktay’a hediye etti

TBMM Milletvekili Danışmanı Çorumlu Burhan Paydar, kendisinin kaleme ‘Recep Tayyip Erdoğan'ın Siyasi Liderlik Analizi’ adlı kitabını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a hediye etti.

Paydar imzaladığı kitaba şu notu düştü: "İstikbale ışık, Türkiye’ye umut ve milletimize yoldaş olan kutlu davamızın sancağı altında Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ile durmak yok, yola devam…"

BURHAN PAYDAR KİMDİR?

Üniversite öğrenimine Hitit Üniversitesi Elektronik Teknolojisi bölümü ile başlayan Paydar, sırasıyla Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi Adalet bölümlerinden mezun oldu.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kamu Hukuku Yüksek Lisansını"Dijital Yargı Uygulamalarının Adil Yargılanma Hakkına Etkileri" konulu çalışmasıyla tamamladı. Atatürk Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünden mezun oldu.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisansını ‘Recep Tayyip Erdoğan’ın Siyasi Liderlik Analizi’ konulu çalışmasıyla tamamladı. Selçuk Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim bölümlerinden mezun oldu. Hâlen İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümüyle öğrenim hayatına devam ediyor.

AK Parti Genel Merkezi, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Adalet Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda çeşitli görevlerde bulundu. Hâlen Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Milletvekili Danışmanı olarak görevine devam ediyor.

Son Güncelleme: 26.04.2023 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2023-04-26 12:48:21

Tüm diplomaları elle tutulur bir üniversiteden alınmış bir diplomaya bile denk olmayan bu arkadaşa danışmanlık yetmemiş ki daha da fazlasını istiyor. Alır mı? Reisin şoförü milletvekili olduysa bu arkadaş da makamı kapacaktır...

Avatar
Miav'ci 2023-04-26 13:01:45

Giydigi tişörte bakinca ne kadar ciddi bi yazar oldugu belli oluyor. Miav ne la :)

Avatar
Mehmet 2023-04-26 13:39:11

2 yillik adet myo dan mastere nasil gecmis

Avatar
Yazar 2023-04-26 18:27:47

Yoldan geçerken kimsenin okumadığı-okumayacağı bir kitap ile bir poz vermiş işte ????

Yazar ne arar la Çorum’da…

Avatar
Ak 2023-04-26 13:47:54

Çok başarılı bir ....

Avatar
Selim Sefa 2023-04-26 13:58:19

Yıllarca kendi çabasıyla emek verdiğine şahit birisi olarak başarılarının devamını diliyorum.

Avatar
Tolga Kılıç 2023-04-30 14:20:33

Çorum'da üniversite de okurken aynı sınıftaydık. Çok çalışkan ve karakterli birisiydi herkes burhan ilerde kesinlikle siyasetin içerisinde iyi yerlerde olacak diyordu. Açıkçası ben mümkün görmüyordum anadoludan çıkmış kendi kendine gece gündüz deli divane parti için koşturan bir e..yi şeklinde bakıyordum. Gelinen noktada derece ile okulunu bitirdi. Bölüm birincimizdi. Sonra duyduk ki hâlâ parti için koşturuyormuş gece gündüz... Çok merak ediyordum acaba ne yaptı diye bu haberi görünce hem şaşırdım hem de gururlandım. Başarıları daim olsun biz o zaman ki emeğini biliriz sonrakileri düşünemiyorum bile

Avatar
Mehmet Akgün 2023-04-30 14:23:38

Kendi kabuklarını kırmış kendi başına bir şeyler başarmaya çalışmış kitabı ilk haberlere çıktığında satın alarak okudum. Ben daha çok bir yerlere gelebilmek için yalakalık yaptığı bir kitap sanıyordum okuyunca liderlik üzerine ciddi bilgi verdiğini gördüm. Öyle Erdoğan güzellemesi de yapmamış akademik verilere göre ne ise onu yazmış hatta şaşırdım bu çocuğu nasıl hâlâ barındırıyorlar diye ???? çünkü padişahım çok yaşa dememiş

banner165