O konuşma 42 ülkeye gitti

Milletvekili Kurt'un Asya Parlementerler Asamblesi'nde yaptığı konuşma metni beğenildi

02 Aralık 2017 Cumartesi 17:35
O konuşma 42 ülkeye gitti

     Asya Parlementerler Asamblesi Genel Sekreteri Dr. Mohammad Reza Majidi, AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'un ’Kalkınma ve Asya’da Barışa Kadın Perspektifi İle yaklaşım’’ başlıklı konuşmasını en iyi içerik olarak seçti.

    Milletvekili Kurt, Türkiye’nin dönem başkanlığında İstanbul’da düzenlenen Asya Parlamenterler Asamblesi 10. Genel Kurul toplantısında bir konuşma yapmıştı.

Konuşmanın içeriğinde, kadınların iş dünyasına girmelerinin teşvik edilmesi ve bunun ülke barışına ve sürdürülebilir kalkınmaya yansımalarından bahseden Ceritoğlu, Türkiye ve Çorum'da Kadın Girişim Kooperatiflerinin faaliyetlerini detaylı olarak özetlemişti.

   Asya Parlamenterler Asamblesi Genel Sekreteri Dr. Mohammad Reza Majidi, söz konusu metni içerik açısından en iyi konuşma seçti ve 43 üye ülkeye gönderilmesine karar verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.