O paylaşıma tepki, 'İskilipli sevsin seni'

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Aytun Çıray’ın o paylaşımına Çorum'un İskilip ilçesinden tepki geldi.

30 Ekim 2021 Cumartesi 12:35
O paylaşıma tepki, 'İskilipli sevsin seni'

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Aytun Çıray’ın, Cumhuriyet Gazetesi’nin  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın fotoğrafı ile paylaştığı ‘Yine unuttu! Diyanet’in 29 Ekim’inde Atatürk yok’ şeklindeki haberine yaptığı ‘Bu arkadaş nereli? İskilip’li mi?’ yorumuna tepki geldi.

Çorum’un İskilip ilçesinde yayın yapan İskilip’in Sesi yöneticisi Gazeteci Coşkun Akkoca, o paylaşıma dikkat çekerek, “İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Meral Akşener'in Başdanışmanı Aytun Çıray dün aşağıdaki tweet'i paylaşmış. Bende ona diyorum ki 'Seni İskilipli sevsin.' sözleriyle tepkisini dile getirdi.

BİR İSKİLİPLİ OLARAK...

İlçede yayın yapan bir diğer yerel mecra olan İskilipliyiz.com ise aynı paylaşım için, “İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray attığı Tweette İskilip’te yaşayanları Cumhuriyet düşmanı olarak gösterdi. BİR İSKİLİPLİ OLARAK Aytun Çıray´ı İskilip'imiz üzerinden oluşturmaya çalıştığı çirkin, hadsiz, ayrıştırıcı, bölücü, seviyesiz ... 'algısını şiddetle kınıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 31.10.2021 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-10-30 20:21:59

İskilipte Atatürkçü bir sürü insan tanıdım.. Talihsiz bir açıklama olmuş

banner165