Öğretmenevi ihaleye çıkıyor

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı Öğretmenevine...

22 Temmuz 2015 Çarşamba 12:53
 Öğretmenevi ihaleye çıkıyor

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı Öğretmenevine yapılacak tadilat projesinin ihale sürecinin başlatıldığını açıkladı. 


Bağcı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “2015 yılı başında Maliye Bakanlığınca temin edilen 5 Milyon TL ödeneğin harcama planı içinde Öğretmenevi tadilatı, Ortaköy Sosyal Tesisi, Bayat Adliyesi, Köy Okullarına spor ve oyun alanı düzenlemesi ile Sağlık Ocakları ve sağlık evlerinin bakım, onarımı ve tarımsal sulama projelerinin desteklenmesi ile Toyhane, Çatak ve İncesu Köyleri köprülerinin yapımı kararlaştırılmıştı. Bu çerçevede Öğretmenevi tadilatı projesinin İl Özel İdaremiz tarafından yapımı için ihale süreci başlatılmıştır. İhale sürecinde ilave ödenek ve tefrişat ve donanım ihtiyaçları için de Milli Eğitim Bakanlığı’ndan 500 Bin TL ödenek talep edilmiş olup, talep yakın takibimizdedir. İhale süreci ile paralel olarak ek ödenek sorunu da çözülecek ve ilimiz modern bir öğretmenevine kavuşturulmuş olacaktır. İhale kapsamında öğretmenevinin ısı yalıtımı, mantolama, çatı ve asansör yenileme, yeni bir lokanta ve düğün salonu ve oda tefrişatları yapılacaktır. Hayırlı olmasını dilerim.”



 

Son Güncelleme: 22.07.2015 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165