Oğuzlar MHP’ye yeni atama

Milliyetçi Hareket Partisi Oğuzlar İlçe Başkanlığı’na Ahmet Çörekçi atandı.

22 Nisan 2020 Çarşamba 17:23
Oğuzlar MHP’ye yeni atama

Milliyetçi Hareket Partisi Oğuzlar İlçe Başkanlığı’na Ahmet Çörekçi atandı.

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkilere istinaden MYK ve Başkanlık Divanı tarafından Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Teşkilatı olarak Oğuzlar İlçe Teşkilatımızda devir teslim gerçekleştirildi. Milliyetçi Hareket Partisi Oğuzlar İlçe Başkanlığı görevi Ahmet Çörekçi Beye tebliğ edilmiştir. Bugüne kadar İlçe başkanlığı görevini icra etmiş olan Mustafa Kolbaşı Başkanımıza hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Bayrağı devralan yeni İlçe Yönetimimiz ile bir ve beraber olarak ; bayrağı daha ileri taşıyacaklarına güvenimiz tamdır. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun, birlik ve beraberliğimizi daim etsin."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Değişim ve tükenişin ayak sesleri 2020-04-22 17:44:31

Bu görevden almalar,istifalar ve görev değişiklikleri ile partinin içi boşalıyor.Ciddi bir kızgın kitle oluşuyor.Bu yaklaşımlarla İYİ partinin yapılacak bir seçimde vekil çıkarmasının önü açılıyor.Var olan il başkanı ile MHP,Çorum da başarılı olamaz.Eğer bir değişim olacaksa esas değişmesi gereken il başkanıdır.

Avatar
gani 2020-04-22 17:50:45

kamu partisi işte.. Sürekli atama sistemi :))

Avatar
MHP Çorum da nereye gidiyor? 2020-04-23 13:18:54

Ortaköy ilçe başkanı bıraktı.Uğurludağ teşkilatını genel merkez kapattı.Merkez ilçe başkanı muhtemel il başkanlığı seçiminde karşımıza aday olabilir veya aday alacakları destekleyebilir ihtimaline karşılık,aslı olmayan şikayetler ile görevden aldırıldı.Elli yıllık ülkücü ve başarılı bir ilçe başkanı olan Raşit hoca,sosyal medya beğenileri bahane edilerek istifa etme durumuna getirildi.Oğuzlar neden bıraktı?Şimdi sıra hangi ilçelerde?İl başkanına karşı merkez ilçeden sonra ilçelerde de ciddi tepki oluşuyor.MHP bu mantıkla Çorum da ayrışıyor. Böyle giderse ilk seçimde yine Çorum dan vekil çıkaramaz.MHP Çorum da yokuş aşağı gidiyor.Genel merkezin bu durumu görmesi gerekiyor.