Oğuzlar’a yeni merkez için gelişme

Obruk Barajı sahiline yapılacak Oğuzlar Su Ürünleri ve Su Sporları Merkezi Mimari ve Mühendislik...

23 Aralık 2014 Salı 18:17
 Oğuzlar’a yeni merkez için gelişme


Obruk Barajı sahiline yapılacak Oğuzlar Su Ürünleri ve Su Sporları Merkezi Mimari ve Mühendislik Projelerinin Hazırlanması işi hizmet alımı ihale ediliyor.


Projelerini bir bir gerçekleştirdiklerini bildiren AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, "Yerel seçimlerde Oğuzlarlı hemşehrilerimizle paylaştığımız Hitit Üniversitesi, BESYO Araştırma, Eğitim ve Uygulama Tesisi Çalışmaları kapsamında; Obruk Barajı kıyısında yer alan ve 34.448 m² alandan oluşan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Araştırma, Eğitim ve Uygulama tesisi yerleşkesi Master Plan çalışmaları tamamlandı. Oğuzlar Su Ürünleri ve Su Sporları Merkezi Mimari ve Mühendislik Projelerinin Hazırlanması hizmet alımı işini Rektörlüğümüz 13 Ocak'ta gerçekleştiriyor. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.


Uslu, ayrıca hizmetlerini siyaset gözetmeksizin yaptıklarını vurgulayarak, "Oğuzlar Belediyesinin Cenaze Aracı talebinde de yardımcı olduk. Oğuzlar Su Ürünleri ve Su Sporları Merkezi çalışmamızı da siyasi mülahazadan uzak bir şekilde devam ediyoruz" dedi.




Son Güncelleme: 23.12.2014 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hidayet Sarikaya 2014-12-24 20:19:25

Ilcemiz icin yapilan tüm hizmetleri destekliyoruz Kim ne yaparsa veya yaptirirsa Allah razi olsun Sayin vekilimize de ayrica tesekkür ederim Ilcemize hayirli ugurlu olsun. Belediye baskanimizada tesekkür ederim insallah daha cok projeler üreterek ilce halkiniza hizmetlerini sunar emegi gecen herkese tesekkür ederim

Avatar
yakut Karagöl 2014-12-27 19:31:43

Ben olsam oguzlara hiç birşey yapmam degmez

Avatar
murat evkaya @yakut Karagöl 2014-12-29 16:54:52

yakut karagöl, mizacı bozuk düşüncesi bozuk kalbi kin ve nefret dolu beyni dar açılı düşünce potansiyeline sahip kişilikler nefretini kussun yada negatif şeyler sölesin diye yapılmış olamaz bu haber. gerici, sammiyetsiz ve düşmanca tutumunu başka yerde sergile. siyaset başka insanlık başka şey.

Avatar
hidayet karakaya 2015-01-18 10:56:53

inşallah olur lafla kalmaz bu projeler