Oğuzlar’da sular duruldu

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse ve CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Oğuzlar’da yerel seçim istişaresi yaptı.

28 Ekim 2018 Pazar 12:35
Oğuzlar’da sular duruldu

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse ve CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Oğuzlar’da yerel seçim istişaresi yaptı.

Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş ve CHP Oğuzlar İlçe Başkanı Osman Güllü ve yönetimiyle Altın Koz Tesisleri’nde bir araya gelen Milletvekili Köse ve İl Başkanı Tüfekçi, 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile ilgili istişarelerde bulundular.

CHP İl Başkanı Tüfekçi, yerel seçim istişaresinde birlik beraberlik içinde Oğuzlar’da tekrar seçimi kazanma stratejisini belirlediklerini, Cumhuriyet Halk Partisi olarak Oğuzlar halkına en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Hatırlanacağı üzere Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş’in CHP Genel Merkezi tarafından yeniden aday gösterilmesi kararına ilçe teşkilatından istifa resti çekilmiş, ancak daha sonra yapılan görüşmelerde bu karardan vazgeçildiği anlaşılmıştı.

Son Güncelleme: 28.10.2018 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakkı 2018-10-28 15:18:21

Chplilerin sürekli yaptığı iş; Ivır kıvır. Bu adayla Akp Oğuzları kesin alır.