Önce teşekkür sonra düzeltme

Çorum ile Ankara Belediyesi'nin asfalt serimini mukayese ederek Mansur Yavaş'ı eleştiren ABB MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan'a önce teşekkür sonra bir düzeltme geldi.

25 Kasım 2020 Çarşamba 13:09
Önce teşekkür sonra düzeltme

Ankara Büyük Şehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili ve Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ilıkan, Çorum Belediyesi’nin asfalt serimine yaptığı yatırımı örnek göstererek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirmişti.

Gelişmeler üzerine Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'dan ilk açıklama geldi. Aşgın, Ankara Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili ve Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ilıkan’a teşekkür ederken, küçük  bir düzeltme yapmak istediğini söyledi. Aşgın açıklamasında, “2020 yılı için 100 bin ton asfalt hedeflemiştik. An itibariyle 97 bin ton asfalt döktük. Sezon sonunda 120 bin ton asfaltı Çorum’umuzun cadde ve sokaklarıyla buluşturmuş olacağız.”ifadelerine yer verdi.

Ankara Büyük Şehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili ve Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ilıkan, ABB Meclisi'nde yaptığı konuşmanın detayında, Çorum Belediyesi'nin asfalt serim rakamını açıklamış, Ankara'nın 10-20 kat daha fazla asfalt serimi yapması gerektiğini savunarak, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirmişti.

Son Güncelleme: 27.11.2020 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.