Önce teşekkür sonra talep

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye önce teşekkür etti, sonra kadro talebinde bulundu

16 Ocak 2018 Salı 14:16
Önce teşekkür sonra talep

AK Parti Çorum Milletvekili Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek önce teşekkür etti, sonra kadro talebini dile getirdi.

İhalesi yapılan Çorum Tapu Kadastro Hizmet Binası için Bakan Özhaseki’ye teşekkür eden Milletvekili Ceylan, 4774 m2 arsa üzerine, Bodrum + Zemin + 3 kat olmak üzere 4 katlı, 7.110 m2 kapalı alana sahip yeni Tapu ve Kadastro Hizmet Binası’nın Çorum’a hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

BAKAN’DAN KADRO TALEBİ

Milletvekili Ceylan, Bakan Özhaseki ile yaptığı görüşmede, Çorum Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü’nün ihtiyacı olan mimar (1) maden mühendisi(1), jeofizik mühendisi (1), çevre mühendisi (4), elektrik mühendisi (1), harita mühendisi (1), inşaat mühendisi (2), makine mühendisi (2), memur(2) ve şoför (1) kadrolarına atama yapılmasını istedi.

Bakan Özhaseki, Çorum’un ihtiyacı olan 16 kadro talebinin yapılacağını yapılacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 17.01.2018 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.