Ortaköy de Uslu’yu Bakan olarak görmek istiyor

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, “26. hükümetimizin Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu...

26 Ağustos 2014 Salı 10:37
 Ortaköy de Uslu’yu Bakan olarak görmek istiyor


Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, “26. hükümetimizin Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan hükümette Sayın Meclis İdare Amirimiz Çorum Milletvekili Salim Uslu’yu İş ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görmek istiyoruz.” dedi.


Uslu’nun sendika tecrübesi ve İş ve Sosyal Güvenlik alanındaki birikimiyle liyakatli biri olarak göreve lâyık olduğunu ifade eden Başkan İsbir, şunları söyledi; “Bu hususta tüm Çorum Sivil Toplum Örgütlerinin ellerinden gelen çalışmayı yapması gerekir. Çorum ilimizde gerek AK Parti’ye verilen Türkiye ortalamasının üstünde bir destekle, gerekse yukarıda sayılan özelliklerden dolayı Çorum ilimiz bir bakan çıkarmayı hak etmiştir. Sayın Vekilimiz Salim Uslu da İş ve Sosyal Güvenlik Bakanlığını hak ediyor inanç ve kanaatindeyim.


Ortaköy ilçe halkı olarak yukarıda bahsi geçen sebeplerden dolayı Sayın Milletvekilimiz Salim Uslu’yu İş ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görmek istemekteyiz.”





Son Güncelleme: 26.08.2014 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165