Osmancık hak etti, Uslu gereğini yaptı

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Badminton branşında dünya ve...

14 Aralık 2014 Pazar 14:31
 Osmancık hak etti, Uslu gereğini yaptı


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Badminton branşında dünya ve olimpiyat şampiyonasına katılan Osmancıklı sporcuların saha gereksinimini karşılamak üzere Gençlik ve Spor Bakanı  Akif Çağatay Kılıç ile görüştü.


Badminton spor dalında Osmancık’ın  milli sporcuların dünya, Avrupa ve olimpiyat oyunlarında ülkemizi temsil ettiğini belirten Uslu, Bakan Kılıç’tan ilçeye  ‘Sentetik Badminton Kortu’ sözünü aldı.


Milletvekili Uslu, Bakan Kılıç’tan söz aldıktan sonra yaptığı açıklamada, “Gençlerimizi Çorum’a yaşattıkları gurur ve başarılarından dolayı kutluyorum. ‘Sentetik Badminton Kortu’ Osmancık’a hayırlı olsun.” dedi.


Bilindiği üzere son yıllarda Osmancıklı sporcular bilhassa Badmington branşında çok önemli başarılara imza atıyorlar, ancak gençlerin  alt yapı eksiklikleri bulunuyordu.





Son Güncelleme: 14.12.2014 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.