Osmancık'ta Oğuzhan Kaya coşkusu

AK Parti 2. sıra Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya listede yer bulması ilçede coşkuyla karşılandı

22 Mayıs 2018 Salı 01:32
Osmancık'ta Oğuzhan Kaya coşkusu

Oğuzhan Kaya’nın AK Parti 2. Sıradan aday olması ilçesi Osmancık’ta coşkuyla karşılandı.

AK Parti listelerinin belli olmasının ardından Osmancıklı aday Oğuzhan Kaya’nın AK Parti Çorum listesinde yer alması, ilçede memnuniyet yarattı.

Kendisini kutlayan ve toplanan kalabalığa hitap eden Oğuzhan Kaya, öncelikle tüm teşkilatlara teşekkür etti. “Osmancık seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde konuşan Kaya, “Bu yola hep beraber çıktık ve başardık. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Osmancık inşallah bundan sonra daha da hızlanacak. Osmancık’a, bölgeye, Çorum’a hizmet için seferber olacağız. Nefer olacağız. Asker olacağız. Sizin desteğinizle gidemeyeceğimiz yer yok inşallah. Bugün bir Fatiha’dır. Bir başlangıçtır. Bugüne kadar yaşananları bir kenara bırakıp, herkese kalbimizi açıyoruz. Sadece AK Partililerden değil herkesten oy bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız bu bölgeye önem vermiş, bir milletvekili adayını listeye koymuşsa bize düşen de destek vermektir. Bize darılan, küsen herkes bize hakkını helal etsin. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. ‘Yerimiz ikinci sıra, garanti’ demiyoruz. Bir oy için gitmedik kapı bırakmayacağız. Gece gündüz demeden bize küsenlerle barışacağız. Kalbimizi herkese açacağız. AK Parti’yi şahlandıracağız. Cumhurbaşkanımız’ın karşısına yüksek bir oyla çıkacağız. Tayyip Erdoğan’ı seven, O’nun davasına inanan hem AK Parti’ye hem Tayyip Erdoğan’a oy verecektir.” dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.