Osmancık’ı masaya yatırdılar

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, belediye yatırımlarını yerinde inceledi.

13 Eylül 2018 Perşembe 19:53
Osmancık’ı masaya yatırdılar

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör ve partililer ilçedeki yatırımları inceledi.

Milletvekili Kaya ve Başkan Karataş partililer ile birlikte restorasyonu tamamlanma aşamasına gelen Koyunbaba Köprüsü ile inşaatı devam eden Kent Park, Huzur Evi, Kapalı Yüzme Havuzu, Koyunbaba TOKİ Konutları ve Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz yıl  hizmete açılan Şehirlerarası Otobüs Terminalini de ziyaret eden heyet Şenyurt Mahallesinde belediyenin prestij cadde olarak tasarladığı Zübeyde Hanım Caddesini gezdi.

KARATAŞ’A TEŞEKKÜR

Milletvekili Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada 2014 yerel seçimleri öncesinde Osmancık halkına vaat edilen seçim beyannamesinin gerçekleştirildiğini söyledi.

Çalışmalardan dolayı Başkan Karataş’a teşekkür eden Kaya “Seçim beyannamemizde ne vaat ettiysek hem merkezi hükümetimizin katkıları hem belediye başkanımızın çalışmaları, belediye meclisimizin çalışmaları ile bu gün hemen hemen bitirmek üzereyiz, ihalesi yapılmış durumda. Birlik ve beraberlik içerisinde Osmancık’ı Türkiye’nin en güzel, en yaşanabilir ilçesi yapmak için elimizden gelen tüm çalışmayı yapacağız.” dedi.

OSMANCIK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Belediye Başkanı Hamza Karataş da Osmancık’ın daha yaşanabilir bir şehir olması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları sürdüreceklerini belirterek “Biz belediye olarak, parti olarak, milletvekillerimizin desteği ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Milletvekilimizin de desteği ile üstesinden gelemeyeceğimiz sorun olmadığını düşünüyorum. Şu anda Kızılırmak Islah Projemiz devam ediyor, yüzde 80 oranında tamamlandı. Kent Park projemizin inşaatı devam ediyor. Kapalı Yüzme Havuzu inşaatımız ilerliyor. Dereboğazı Bölgesinde içme suyu barajımız tamamlandı. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

TOKİ KONUTLARI 2019’DA TESLİM EDİLECEK

Milletvekili Kaya, Koyunbaba Mahallesinde inşaatı devam eden TOKİ Konutlarının da 2019 yılında teslim edileceğini belirtti.

OSB BÖLGENİN KALKINMASINI SAĞLAYACAK

Osmancık Organize Sanayi Bölgesinin alt yapısının tamamlandığını ifade eden Kaya “OSB işsizlik sorununa bir çözüm olacak inşallah. Yılbaşına kadar tüm çalışmalar tamamlanacak. Burası Osmancık ile birlikte hem Dodurga’nın, hem Laçin’in, Kargı’nın, Oğuzlar’ın ekonomisine katkı sağlayacak.”dedi.

Son Güncelleme: 13.09.2018 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165