Özgür Özel seçim bürosu açtı

CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, Çorum’da partisinin seçim bürosunun açılışı yaptı.

05 Mayıs 2023 Cuma 14:27
Özgür Özel seçim bürosu açtı

CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, Çorum’da partisinin seçim bürosunun açılışı yaptı.

Tekel 1. Sokak'ta gerçekleştirilen açılış öncesi Kadeş Meydanı’nda Millet İttifakı paydaşları ve partililerin katılımıyla mini miting düzenlendi

CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, genel ve yerel gündeme ilişkin konuşmasında Cumhur İttifakı’nı eleştirdi, 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve partisine destek istedi.

Özgür Özel, daha sonra ‘Sana söz! Çorum hakkını alacak’ diyerek 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim ofisini açtı.

ÖZGÜR ÖZEL: 14 MAYIS'TA CENNETİN KAPILARINI AÇACAĞIZ!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Çorum'da partisinin seçim bürosu açılışına katıldı. Kadeş Meydanında partililere seslenen Özgür Özel, "14 Mayıs'ta sandık başına gideceğiz. Bir dönemi bitirip Cumhuriyetin 2. yüzyılını, karakışı bırakıp baharı, cehennemin kapılarını kapatıp cennetin kapılarını açacağız" dedi. 

İLK TURDA BİTİRMEMİZ LAZIM

"İlk turda bitirmek için fedakarlıklara, daha kalabalık olmamıza, bir ve beraber olmamıza ihtiyaç var. Ayrılığa, gayrılığa değil, omuz omuz vermeye ihtiyaç var" diyen Özel, Memleket Partisi Çorum ikinci ve üçüncü sıra milletvekili adayları Soner Demir ve Olgun Çakar'ın da CHP'ye katıldığını bildirdi.

ÖZEL ALTIN KART SÖZÜ VERDİ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı seçilmesiyle ihtiyaç sahiplerine "altın kart" dağıtacağını anlatan Özel, "Yani bu kart hem yoksula bir asgari ücret ya da gelirini bir tam altına tamamlıyor hem de alışverişte etiketleri yarı fiyatına indiriyor. Bunu eğer gözleri mavi olan biri, Selanik'te açılan bir çift mavi göz görseydi, 'İşte benim Cumhuriyetim. İşte benim Cumhuriyetimin 100. yılı. İşte benim Cumhuriyetimin 100. yılının projesi. İşte benim Cumhuriyetimin cumhurbaşkanı' derdi" ifadelerini kullandı.

YÜZDE 50 OY YETERLİ OLMAZ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimde yüzde 50 oy alabileceğini ancak bu oranla seçimin kazanılamadığını belirten Özel, şunları söyledi:

"Bir oy daha lazım. Yüzde 50 artı bir. Kemal bey oyların yarısını toplar da iş o bir oya kalırsa, birinin o oyu alması lazım. Vatanı, milleti, bayrağı, gençlerin geleceğini kurtaracak bir oya ihtiyacımız olabilir. O oy kadın kollarımızın kapı komşusu bir evde olabilir, Çorum'un arka sokaklarında, bir yoksul mahallesinde olabilir. Emekli öğretmenlerimizin öğrencilerinde olabilir. Ustaların yanında yetiştirdiği kalfalarının elinde olabilir. O bir oy tarla, dükkan komşunuzda olabilir. O bir oy alışveriş yaptığınız esnafta, mal sattığınız müşteride olabilir. Komşuluk hakkı için, tertip hakkı için, hukuk hakkı için, hocalık hakkı için, sınır hakkı için o bir oyu sizin almanız lazım."

Son Güncelleme: 05.05.2023 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Heykel'e 2023-05-05 18:33:00

Melih Gokcek'in yaptigi dunyanin en pahali dinazor heykelleri ve Kulcu'nun her kavsaga yaptigi havuzlardan su puskurten fiskiyeler ...... girsin. Anladin sen onu Heykel

Avatar
Heykel 2023-05-05 17:51:30

Evet evet, bunlar gelirse Çorum bu güne kadar alamadığı heykel yapma hakkını alacaktır. Çorum'un eksiği ne ki heykellerden mahrum kalıyor. Her kavşağa, her meydana söyle kallavi birer ikişer heykel neden olmasın. Kolaymı bir heykel yapmak, en az iki üçyıllık bir yatırım gerektiriyor

Avatar
crm 2023-05-05 18:55:31

HA HA HA.. cennetin kapısını açacakmış... haydi buyur. abdestsiz namaz kılmakta ne var ki;...genel başkanlarının dediği gibi, seçimden sonra "Ramazan Bayramı" da geliyor nasıl olsa....

Avatar
Hedef 2071 2023-05-05 20:23:48

Meyhane kerhane açmadımı.heykel dikmedimi.tüh yazık etmiş.

Avatar
Kemal durdu 2023-05-05 22:52:37

Ecevitin zamaninda devlete verdigi ilacin parasini aylarca alamayan ozgur ozel 22 yildir her ayin 15 ndebkurusuna kadar aliyor. Oda biliyor bu gunleri ama.