Özsaçmacı sordu, ‘Ceylan nereye koşuyor?’

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a bir eleştiri de İyi Parti'den geldi. İl Başkanı Özsaçmacı, 'Ceylan nereye koşuyor' diye sordu.

14 Temmuz 2021 Çarşamba 14:15
Özsaçmacı sordu, ‘Ceylan nereye koşuyor?’

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’a bir eleştiri de İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’dan geldi.

ŞAHİNER'DEN SONRA ÖZSAÇMACI ELEŞTİRDİ

Sungurlu Belediye Meclisi’nde bazı AK Partili üyelerin Ankara-Samsun yolu güzergahında arsaların ticari alana açılmasına ilişkin imar maddesine ret oyu vermesinin yansımaları devam ediyor. AK Partili meclis üyeleri söz konusu imar maddesine ‘Hayır’ oyu vermelerinde Milletvekili Ceylan’ın müdahil olduğunu iddia etmişler, Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner de, bu Ceylan’a tepki göstermişti.

Şahiner’den sonra bir eleştiri de İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’dan geldi.
Özsaçmacı yaptığı açıklamada, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın son günlerde tüketime yönelik istihdamı olmayan dükkan açılışları yaptığını, açılışlarda yaptığı konuşmalarda ise ‘ekonomimiz iyi mesajı’ vermeye çalıştığını dile getirdi.

Üretim odaklı, istihdama yönelik bir işletme veya tesis açılışı göremediklerini savunan Özsaçmacı, oysa Milletvekili Ceylan’ın Sungurlu Belediyesi’nin gelişmesine yönelik çabalara Milletvekili Ceylan’ın engel olduğunu iddia ederek, “En son Sungurlu ilçemizde yeni tesislerin açılması ve binlerce kişinin istihdam edilebileceği bir çalışma yapılmakta ancak Ak Parti temsilcileri buna mani olarak bölge insanımızın iş yapmasını, işsizimizin iş bulmasını istememektedir. Tüm bunlar kamuoyu önünde alenen ve açıkça cereyan etmektedir. Nasıl mı? Canlı yayınlanan Sungurlu Belediye Meclisi toplantısı bunun açıkça bir örneği olmaktadır.”dedi.

Özsaçmacı, açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

'RUTİN HİZMETLER DIŞINDA ÇORUM'A ÖZEL KATKINIZ NEDİR?'

“Kıymetli hemşerilerim; Sizlere tarihi kayıt ve vakaları hatırlatarak açıklamama başlamak istemekteyim. Çok uzak tarihlerden de çeşitli örnekleri ileriki günlerde verecek olmamla birlikte yakın tarihimizin kayda geçen durumlarını sizlere tekrar paylaşmak istiyorum. O zaman anlaşılacak ki, Çorum’un kaderiyle nasıl oynanmakta, nasıl dalga geçilmektedir.
Hemşerilerim, AK Parti iktidarına hiçbir iktidara vermediği kredi ve oy vererek Çorum’un kalkınmasını amaçladı. Bu iktidarın I. Ahmet dönemini hatırlarsanız ‘Türklüğümün hiçbir faydasını görmedim’ diyerek kurduğu cümle ve Çorum adına bir cümle dahi kuramamasını tarihe not düşüp sizlere hatırlatmak istiyorum.

Gelelim günümüze II. Ahmet’i nasıl bilirsiniz sevgili hemşerilerim;

Devletin rutin işleri ve olması gereken iş ve işlemler dışında Çorum iline ne gibi bir katkısı olmuştur? Kendinden olmadığını söylediği Sungurlu halkını cezalandırmak dışında ne gibi bir etkinliği olmuştur. II. Ahmet özendiği ikincilik sıfatına layık I. Ahmet’ten ne üstünlüğü olmuştur?

'AK PARTİ SUNGURLU'NUN GELİŞMESİNE MANİ OLUYOR'

Son günlerde iktidar temsilcileri tüketime yönelik istihdamı olmayan dükkan açılışları yapıp yeni işyerleri açılıyor ve ‘ekonomimiz iyi mesajı’ vermeye çalıştıkları görülmekte oysaki üretim odaklı, istihdama yönelik bir işletme veya tesis açılışı görememekteyiz. Hoş ya olması içinde çaba sarf edilmiyor. Nasıl mı?

En son Sungurlu ilçemizde yeni tesislerin açılması ve binlerce kişinin istihdam edilebileceği bir çalışma yapılmakta ancak Ak Parti temsilcileri buna mani olarak bölge insanımızın iş yapmasını, işsizimizin iş bulmasını istememektedir. Tüm bunlar kamuoyu önünde alenen ve açıkça cereyan etmektedir. Nasıl mı? Canlı yayınlanan Sungurlu Belediye Meclisi toplantısı bunun açıkça bir örneği olmaktadır.

II. Ahmet ne yapmaya çalışıyorsun? Nereye koşuyorsun? Oda başkanlarını Ankara’ya çağırarak nereye varıyorsun? Odaların, birliklerin işlerine karışarak hangi rantın peşine düşüyorsun? Sungurlumuzun ilerlemesinin önünde durmaya devam edersen 'odalarda ışıksızım' parçasını söyler durusun.

'NİHAYETİNDE 'NASIL BİLİRSİNİZ?' DİYE SORACAKLAR'

Bak seni buradan uyarıyorum. Sungurlu’nun, Çorum’dan girişinde Vahit Baba var, birde çıkışında Arif Dede var. Sungurlu ile uğraşmaya devam edersen. Vahit babanın tokadı ile kirman gibi dönersin, Arif Dede’nin himmetinde dizlerini döversin.
Şimdi karar ver II. Ahmet, 1691’de tahta geçen II. Ahmet gibi mi olmak istersin yoksa AKP’nin I. Ahmet’in devamı mı olmak istersin? Bir yıl sonra nasıl anılmak işitiyorsan öyle davran. Nihayetinde soracaklar eninde sonunda nasıl bilirsiniz diye?!"

 

Son Güncelleme: 14.07.2021 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İmarcılar 2021-07-14 17:20:51

Baskan biz vekilimizi iyi biliriz deriz seninen kendi arsasını imara geçirmeye çalışan kadir başkana ne deriz onu bilemem

Avatar
Usanmadım 2021-07-14 21:47:44

Sayın çok bilen İl Başkanı. Usanmadan saydım, sayın başkanın imara açmayı düşündüğü Sungurlu Çorum güzergahında (Boğazkale yol ayrımına kadar) sağlı sollu 81 adet parsel var Bunlardan bir tanesi de babamdan kalan benim parselim. Bunlardan niye sadece 7 parsel için uğraşılıyor (bu parsellerin 5 tanesi başkanın), Sungurlu sadece ortada kalan bu parseller ile mi gelişecek. Açsana sağlı sollu Boğazkale yol ayrımına kadar,

Avatar
Saçmalama 2021-07-15 12:45:42

Özsaçmacı yine saçmalamış.boş konuşuyor.

Avatar
Kenannn 2021-07-14 14:41:10

Süperlig takımları yurtdışına kamplara gidiyorlar. sahamız yapıldı. Çorum ilçelerinde yüksek resimli bölgelere idman kapı şeklinde tesis yapılamazmı. futbol büyük bir sektör.
İlçelerde yüksek yaylalar var yol üzeri de bölgemiz. ATILIM gerek.