‘Paralel yapının temsilcileri muhalefetten aday oluyor’

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Yaşar Uğurlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümünde...

19 Mart 2015 Perşembe 11:58
 ‘Paralel yapının temsilcileri muhalefetten aday oluyor’


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Yaşar Uğurlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümünde AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ‘na Kur’an-ı Kerim ve  İstiklal Marşının Tahlili adlı iki kitap hediye etti.


Zaferin 100. Yılı kapsamında gerçekleştirilen anlamlı programların partilerinin önderliğinde gerçekleşmesini manidar bulan Uğurlu, sabah namazında Çanakkale’de savaşarak ülkenin kurtulması için mücadele eden askerlerin yediği azığın bir örneğinin dağıtılarak o günlerin yâd edildiğini hatırlatarak, “Allah bu millete bu tür sıkıntılar vermesin.” Dedi.


AK Parti kadrolarının 13 yıldır olduğu gibi bundan sonra da sorunların üstesinden geleceğini belirten Uğurlu, “Çünkü ak kadrolar ülkesini, milletini seven bir yapıdır. Bizler çocuklarımızı bu şuur ve ilke ile yetiştireceğiz. Ak kadrolar çevresine huzur ve güven veren bu yapıya sahip çıkan bir partidir.1000 yıllık geçmişinin bilincinde olan bir partidir.


7 Haziran’da manevi kalkınmasını devam ettirerek önümüzdeki engelleri aşarak 2071 yılında da iktidar olarak devam edecektir. Bu inanç ışığında durmadan çalışacağız. Bizler güçlü bir aileyiz, bu ailenin bir parçası olan sizler yaptığınız çalışmalarla partimizin emin ellere teslim edildiğini gösteriyorsunuz. Tehlikenin nerede olduğunun farkında olan bu kadrolar, buna göre çalışmalarını yapmaktadır. 13 yıldır bu partiye emeği geçenlere ve sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.


AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ise,  Uğurlu’nun aday adayı olarak tatlı bir yarış içerisinde göstermiş olduğu çalışmaları yakından takip ettiğini, seviyeli bir şekilde yürütülen bu çalışmaları takdirle karşıladığını söyledi. Diğer partilerin aday bulamadığı yerde AK Parti’nin 39 aday adayı çıkardığını savunan Bekiroğlu, hiçbir zümreye, hiçbir siyasi partiye saldırmadan halkla bütünleşerek yollarına devam ettiklerini, öyle ki paralel yapının temsilcilerinin diğer partilere sızarak vatan-millet duygusunu siyasi malzeme yaparak aday olduklarını kaydetti.


Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümüne dikkat çeken Bekiroğlu, “18 Mart bizim için manidar ve anlamı büyük bir gündür. Dünya tarihinde görülmemiş bir mücadele sonucunda göğüslerini siper eden şehitlerimizin kanıyla yıkanarak kazılan bu topraklar, atalarımızın bizlere emanetidir. Bu emaneti hiçbir zümrenin parçalamasına, karıştırmasına müsaade etmedik ve etmeyeceğiz.


Takdim ettiğiniz Kur’an-ı Kerim bizim için manevi değeri yüksek olan mukaddes kitabımızdır. İstiklal Marşı’nın Tahlili adlı kitap ise tarihimize ışık tutan dünyaya mal olmuş her mısraında duaların yer aldığı ayrı bir anlam ifade eden bir kitaptır. Bu iki manidar kitap için teşekkür ediyorum.


Bilge Kağan’ın  ‘Ey Türk Oğuz Beyleri! Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, bil ki Türk milleti, Türk yurdu, Türk devleti, Türk töresi bozulmaz.’ sözleriyle ifade ettiği gibi, kimse tarih boyunca bu ülkeyi yıkamamıştır. Bundan sonra da yıkamaz, bölemez, parçalayamaz.


13 yıldır AK Parti iktidarında olan bu topraklarda, istikrarın, güvenin, huzurun, kadirşinaslığın ne olduğunu bilen, milleti tarafından benimsenen bir partiyiz. Milletimizin vermiş olduğu destek ve güven sonucu çalışmalarımıza bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yılmadan devam ettireceğiz.


AK Parti söz verdiğinde sözünü yerine getiren gücünü halktan alan bir partidir. AK Parti sayesinde ülkemizde gerçekleştirilen reform niteliğindeki hizmetler durmaksızın devam edecektir. Sağlıkta, ülke savunma sanayisinde, milli eğitimde, ekonomide, karayollarında ve diğer bütün alanlarda çağ atlatan yatırımlar yapan bir partiyiz. Yapılan bu hizmetler küçümsenemez, kimsenin de küçümsemesine müsaade etmeyiz. Yapılan bu hizmetler’ Tencere tava çalmayla, düdük üflemeyle  değil, çalışmakla halkını benimsemekle olacak işlerdir.


Partimiz i 2023 olan 2071 hedefi olan bir partidir. Bu tarihlerin anlamı büyüktür. Bugünleri hep birlikte göreceğiz.”




Son Güncelleme: 19.03.2015 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
necip hastürk 2015-03-19 14:30:42

hiçbir zümreye, hiçbir siyasi partiye saldırmadan halkla bütünleşerek yollarına devam ettiklerinizi söylüyorsunuz belki siz öylesiniz ancak temsil ettiğiniz partinin öyle olmadığını artık sağır sultan bile biliyor,bence sizde bu yoldan dönün onurunuzu kurtarın

Avatar
Balık Hafıza 2015-03-20 01:34:18

Yaşar Uğurlu bey milliyetçiliği ayaklar altına aldığını beyan eden bir partide verdiğin milliyetçilik doktrininin temelini teşkil eden örnek yakışmamış resmen sırıtmış

Avatar
hasan sanane 2015-03-21 11:22:34

bir kere olsun başka insanları kotulemeden onlarin tepesinw basmadan yükselmeye çalışın. kendi yaptiklarinizla tirnaklarinizla kaziya kaZiya biryerlere gelin. ama nerde o gunler

Avatar
memduh Şevket 2015-03-21 11:26:58

kardesim birakin bu edebiyati magdur oldugunuz baska konular yokmu biraz da onları dillendirin. bak bir osmanlaica Dediniz atamiz dediniz millet yandaslariniz gaza geldi. bir hisimla Osmanlıca derslerw baaladi teskilatlariniz ama 1 haftada kapandi cunku osmanlica öğrenecek kapasiteniz yok maksak gaz verip oy almak.

Avatar
habercim 19 2015-03-21 11:28:49

sendeni yandassin habercim 19