Parti binasını açtı, 'Kapımız herkese açık' dedi

Çorum'da bir dizi ziyaretler yapan TDP Genel Başkan Mustafa Sarıgül, parti binasının açılışını yaptı.

08 Aralık 2021 Çarşamba 18:51
Parti binasını açtı, 'Kapımız herkese açık' dedi

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Mustafa Sarıgül, Çorum’da bir dizi ziyaretlerde bulundu, gündemi değerlendirdi ve parti binasının açılışını yaptı.

Ankara yolu TÜV-TÜRK muayene istasyonu önünde karşılanan Sarıgül, daha sonra basın mensupları ile bir araya geldi. Gazi Caddesi üzerinde esnaf ziyaretinde bulundu. KADEŞ Meydanı’nda esnaf ziyareti yaptı. Sarıgül son olarak Yeniyol Mahallesi Sel Sokak’ta parti binasının açılışını yaptı.

Parti binasının açılışında konuşan Sarıgül, Türkiye Değişim Partisi'nin kapılarının herkese açık olduğunu belirterek, "İktidara hazırlık merkezini bugün Çorum'da  büyük bir sevgi ve saygıyla açtık. İnşallah burası iktidarımızın merkezi olsun. İnşallah burası Türkiye'nin çözüm noktası olsun. İnşallah burası Türkiye'deki dertlere derman olacak sevgi ve saygı dolu parti olsun."

Konuşmaların ardından Mustafa Sarıgül,  TDP Çorum İl Başkanı Engin Erenler, Merkez İlçe Başkanı Eralp Armakan, Kadın Kolları İl Başkanı Dilara Şüheda Mert ve Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Hidayet Mert'i basına tanıttı.

GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti’nin Türkiye’nin hiçbir sorununu çözecek gücü de enerjisi de kalmadığını savunan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “Sorunları çözebilecek tek parti TDP. Gösterişe ve israfa son vereceğiz. Bunları yaptığımız zaman Türkiye’mizden bir Türkiye daha çıkacak”dedi.

Türkiye Değişim Partisi(TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, basın mensupları ile bir araya geldi. TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Havuzbaşı Restoran’da gerçekleşen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

SAVUNMA SANAYİSİ

Türk Savunma Sanayi Şirketlerinin Birleşik Arap Emirlikleri’ne satılmak istendiğine dair bazı iddiaların olduğunu belirten Mustafa Sarıgül, “Bu şirketleri kim almak veya satmak istiyorsa veya bunu aklından geçiriyorsa şunu çok iyi bilmeliler ki; TDP olarak bu olayı vatanımızın barına saplanmış bir hançer gibi görürüz. Türk Savunma Sanayi Şirketlerinin yabancı şirketlere satılmasını kesinlikle doğru bulmayız. Taşıdığı cephane ıslanmasın diye yorganını cephaneye örten ve donarak şehit düşen Şerife bacının, Halime çavuşun evlatları bu topraklarda yaşıyor. Ulusal değerlerimizin yabancı şirketlere satılmasını kesinlikle doğru bulmayız” dedi.

İKTİDAR ÇORUM’A YANDAN DEĞLİ CANDAN BAKMALI

Çorum’un turizmde, sanayide ve tarım alanında bölgenin lokomotifi olacak imkanları ve potansiyeli olduğunu aktaran Sarıgül, “Çorumlular hem girişken hem çalışkan. Çorum’u daha da büyütmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Buraya iktidarların yukarıdan bakmamaları, yandan değil candan bakmaları şart. Çorum’a havaalanı, demiryolu mutlaka lazım. Rize ile Trabzon yarım saat. Buralarda havaalanı var da niye Çorum’da yok?” diye konuştu.

HAYAT PAHALILIĞI

Son günlerde dövizde yaşanan hareketliliğe de değinen Sarıgül, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Ülkemiz son günlerde dövizden başka bir şey konuşmuyor. Ele para geçiren dövize koşuyor. Son 1 yılda 3 Hazine ve Maliye Bakanı, 3 Merkez Bankası Başkanı gece yarısı operasyonu ile değiştirildi. Ekonomi yönetimine güven kalmadı. Her saat başı fakirleşiyoruz. Paramız pul oldu. Düne kadar yoksulluklarına üzüldüğümüz ülkeler alışveriş için Türkiye’ye geliyorlar. Krallar gibi alışveriş yapıyorlar. Yabancılar için ucuzluk pazarı olduk. Ülkemiz böyle bir yönetimi hak etmiyor.”

Son Güncelleme: 08.12.2021 20:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2021-12-08 23:13:23

Valla hiç ikna olmadım. Umut vermiyorsun?

Avatar
Mehmet ali 2021-12-09 08:11:23

Yav sen degilmisin sisli belediye baskaniyken milleti soyup sogana ceviren. Senin islerini yapan mutahit arkadaslar anlatirdi ne buyuk oldugunu simdi gelmis soyle boyle diyosun. Ne farkin var sanki bastakinden …