Pazara kadar değil mezara kadar

AK Parti yönetimi Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti, Cumhur İttfakı'nın pazara kadar değil mezara kadar olduğu mesajı verildi.

09 Temmuz 2020 Perşembe 20:27
Pazara kadar değil mezara kadar

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik’i ziyaret etti.

Ziyarete MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Emre Turan, Ercan Daşdan, Mustafa Gökgöz, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, ilçe gençlik Kolları başkanları ve il gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Birlik ve beraberliğin öneminin vurgulandığı ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti ve MHP arasındaki birlik ve beraberliğin Türk milletinin en büyük teminatı olduğunu söyledi.

Ortaya konulan birlikteliğin pazara kadar değil, mezara kadar olduğuna işaret eden Ahlatcı, “ Bu birlikteliği hep beraber güçlendirerek, 2023 seçimleri ve sonrası süreçlerde ki hedeflere ulaşmayı istiyoruz. Bu akım güçlenerek devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Pazara kadar değil, mezara kadar birlikteliğimiz devam edecek diyen liderlerimizin yanında yer almak bizler için onur ve gururdur.” Dedi.

AK Parti’nin ve MHP’nin Türkiye’nin temel değerleri konusunda aynı düşünceleri paylaştıklarını belirten Ahlatcı, şöyle devam etti;“Cumhur ittifakı, herhangi bir ittifak değildir. Devletin bekası ve ülkenin geleceği adına yapılan bir ittifaktır. MHP’li kardeşlerimizle el ele vererek milletimizin birliğini beraberliğini zirveye taşıyacağız.” dedi.

Vatanı olmayanın hiçbir şeyi olmaz. Beka meselesi dediğimiz mesele de önemli olan budur. Biz kökleri aynı olan aynı ağacın dallarıyız. Bu coğrafyada güçlü olan bir siyaset anlayışı içerisinde olduğumuz müddetçe kimse bizi yıkamaz.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik ise “Çabamız, gayretimiz bu vatan içindir. Biz bütün çalışmalarımızı bu vatanın ve gençlerimizin korunup kollanması, milli ve manevi değerlerimiz gerçekleştiririz. Bu ülke için elini taşın altına koymuş herkesten Allah razı olsun. Bu doğrultuda birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Vatanın birlikteliği için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını belirten Tosik, Türk milleti olarak ikinci bir vatanlarının olamayacağını söyledi.

Cumhur ittifakının memleketin vazgeçilmez en önemli unsurlarından birisi olduğuna işaret eden Tosik, “Cumhur ittifakı da bizlerin gayretleri ile bundan sonra en iyi ve en kuvvetli şekilde devam edecektir” dedi.

Tosik, Cumhur ittifakının hedeflerine uygun bir şekilde hareket edildiği sürece, daha çok zaferler kazanılacağına emin olduklarını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 10.07.2020 08:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hiç güleceğim yoktu 2020-07-10 09:10:22

Hahahahahahahhahaha . Şunun şurasında 4 yıl önce birbirine terörist diyen adamlara bak

Avatar
Ülküdaş 2020-07-10 09:57:40

be kardeşim yapmayın yazık etmeyin davamıza...

Avatar
Ülkü denen nazlı gelin erde şan ister 2020-07-10 12:48:52

Kırk yıldan fazla MHP ile tanışıklığım var.Yıllarca oy verdim.Yapılacak ilk seçimde Semih Yalçın ve atadığı il başkanını protesto etmek için MHP ye oy vermeyeceğim.MHP mevcut il yönetimi ile yapılacak seçimde Çorumda 30 bin oy alamaz.Sebebi,il yönetimi tutmadı.

Avatar
İlginç 2020-07-10 10:07:32

Bu fotoğraflar guncelse Fahrettin Koca baş baş bağırsın sosyal mesafe maske hijyen diye il başkanının yaptığına bak

Avatar
Ahmet Talha 2020-07-10 10:15:45

Gülerken Dikkat et. Desteklediğin parti belliki terör partisiynen ittifak yapan parti. Yazık. Kendi kuyunda bğoluyorsun Hiç Gülecegim yoktu diyen cahil

Misafir Avatar
Açık yazılsın ki,okuyucu net anlasın. 2020-07-10 12:57:58 @Ahmet Talha

Açılım sürecinden mi bahsediyorsunuz?Yoksa geçmişte her istenilenin verildiği F tipi malum yapıdan mı?

Beğenmedim! (2)
Avatar
Yasemin 2020-07-10 12:05:33

İnş ALLAH yakışır.