Rehavet yok, emaneti güçlü verin

AK Parti eski Milletvekili Agah Kafkas, başkan adayı Halil ibrahim Aşgın'a emanetin güçlü verilmesini istedi.

26 Mart 2019 Salı 01:18
Rehavet yok, emaneti güçlü verin

AK Parti Çorum eski Milletvekili Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, AK Parti seçmenine rehavete asla kapılmamalarını, başkan adayı Halil İbrahim Aşgın'a da güçlü bir destek vermelerini istedi.

Kafkas, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde partisinin Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’a destek vermek üzere Çorum’a geldi.

İLK ÇALIŞMA SUNGURLU’DA

İlk olarak Sungurlu’da seçim çalışmalarına katılarak Belediye Başkan Adayı İlyas Özkan’a destek veren Kafkas, daha sonra merkeze dönerek Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’ın Babahey Caddesi Hünkar Hacı Bektaşı Veli Parkı ile Buharaevler Mahallesi’nde düzenlenen seçim toplantılarında vatandaşlara hitap etti.

AŞGIN’IN İSTİKAMETİNİ, YOL YÜRÜŞÜŞÜNÜ BİLİRİZ

Hünkar Hacı Bektaşı Veli Parkı’nda düzenlenen ilk toplantıda AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’dan övgüyle söz eden Kafkas, “Belediye başkan adayımızı gençliğinden bu yana tanırız. İstikametini, yol yürüyüşünü biliriz. Projeleri  kentin çehresini değiştirecek, hemşehrilerimizin yüreğine dokunacak, kentleşmeyi hızlandıracak, yere basan sağlam projeler. Biz de bu projeleri takip edeceğiz. Kendisi adalet, liyakat, istişareyi öncelleyen bir yönetim anlayışı sergileyeceğini taahhüt ediyor. En önemlisi hesap vereceğini söylüyor. Çorumlu da, Biz de hep birlikte bu projeleri takip edeceğiz. Biz önce Allah’a sonra millete hesap vereceğiz. 10 yıl vekillik, 4 yıl bakan yardımcılığı görevinde bulundum. Bizden önce de vekillik vardı, bizden sonra da olacak. Allah bize bu görevlerimiz bittikten sonra milletin yüzüne baka gezmeyi nasip etti. Allah utandırmasın.” Dedi.

KILIÇDAROĞLU’NA ÜLKE TESLİM EDİLİR Mİ?

Çorum’un iyi yönetilmeye ihtiyacı olduğunu, ancak Türkiye’nin iyi yönetilmeye daha çok ihtiyaç duyduğunu belirten Kafkas, “Son 6 aydır İslam ülkelerine gidiyorum. İslam coğrafyasının tek umudu Türkiye. Allah korusun bu ülkenin beka sorunu var. Kudüs ve Yeni Zelanda ile oynuyorlar. Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alıyorlar. Dünya egemenlerinin Türkiye ve İslam coğrafyası ile dertleri var. Suriye’den gelenler bize sığında. Mültecilerin hepsinin ülkelerinde bir işi vardı. Ülkeleri ellerinden gidince bize sığındılar. Oysa bu milletin gideceği, sığınacağı yer yok. Ama bizim dünyadaki tüm mazlumlar için süreceğimiz merhemimiz var. Türkiye’yi tökezletmek istiyorlar. Birbirine selam vermeyecek adamların bugün PKK-YPG’ye payanda olduklarını görüyoruz. İşi ehline veririz. Kılıçdaroğlu gibi bir adamın 6 aylığına bu ülkenin başına geldiğini düşünün. Yürüyen merdivene ters binen adama ülke teslim edilir mi?

TERÖRLE ETKİN MÜCADELE BİRİLERİNDE KAŞINTI YAPTI

Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirmemeliyiz. Türkiye son yıllarda terörü tamamen temizliyor. Bağırsaklar temizleniyor. Bu durum birilerinde kaşıntı yapıyor. Türkiye prangalardan kurtulup kendisine özgür bir istikamet çiziyor. Çocuklarımızın geleceği projelerden daha önemli.”diye konuştu.

Buharaevler Mahallesi’nde düzenlenen parti toplantısında ise kalabalık bir topluluğa hitap eden Kafkas, Çorum’un Türkiye’nin derin AK Partisi, Buharaevler’in de Çorum’un derin AK Partisi olduğunu söyledi.

AŞGIN’I NASIL TARİF ETTİ?

Kafkas, AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’ın, davanın mücadelesini veren, akademisyen ve entelektüel kimliğe sahip olmasına karşın her daim sokakta milletle yürüyen, vatandaşla irtibatını hiç koparmayan bir vakıf adamı olduğunu kaydetti.

ASLA REHAVETE KAPILMAYIN!

“15 seçim kazandık. Bakıyorum, bir rehavet var. Rehavet asla olmayacak. Bugüne kadar 367 krizini çıkardılar. Gezi olaylarını başlattılar. Recep Tayyip Erdoğan efsanesi hepsinin üstesinden geldi. AK Parti’de yerelde bazıları yürüyüşe ayak uyduramadı. Çorum’un kimyasını bozmaya kimsenin hakkı ve haddi yok. Çorum, yeni ufuklara imanıyla koşmaya devam edecek. Sorun yerelde AK Parti içindeki bazılarının yanlışlarından kaynaklanıyor. Partiye gönülden bağlı vatandaşın bir sorunu yok. Recep Tayyip Erdoğan’a prangaya izin vermeyin. Üzümün çöpü, armudun sapı diyerek kırılganlık zamanı değil. Güçlü geleceğiz. Daha sonra birbirimize kendi içimizde hesap soracağız. Emaneti Halil İbrahim Aşgın’a güçlü teslim edin. Zaten adam kendisine gelip hesap sorulmasını talep ediyor. Seçime birkaç gün kaldı. AK Parti’ye oy veren tanıdıklarımız, eşimiz, dostumuz bile olsa tekrar görüşüp teyitleşelim. Eğer sorun yoksa çevremizden destek almak için asla çalışmaktan geri durmayalım.”

VATANDAŞ HAFİF RAYLI SİSTEMİ SORDU

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ise, her iki mahalle toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın örnek liderliğinden bahsetti. Bazı projelerini de açıklayıp soruları cevaplandıran Aşgın, bir vatandaşın projeleri arasında Hafif Raylı Sistem olup olmadığını sorması üzerine, “Biz hafif raylı sistemi projelerimiz arasına dahil etmeden önce fizibilite yaptık. Organize Sanayi Bölgesi ile Kuzey Kampüs arasında hafif raylı sistem projesi için etüd yaptık. Ancak 25 kilometre mesafelik bir kısım için çok yüksek maliyet çıktı. Söz konusu projeyi 4-5 kilometre üzerinden hesapladık, ortaya 180 milyon lira gibi bir rakam görüldü. Belediye’nin yıllık bütçesinin yarısı kadar bir finans gerekiyor İller Bankası’nın hafif raylı sisteme kaynak sağlaması günlük aynı hat üzerinde 11 bin kişinin taşınması şartını koşuyor. Böyle bir yolcu kapasitesi çıkmadı. Bunun üzerine projeyi çıkardık. Ama hayalimizde bu projeyi saklı tutuyoruz.” diye cevap verdi.

SEÇİME BİR KAÇ GÜN KALA PROJE AÇIKLIYOR

CHP ve MHP adaylarını da eleştiren Aşgın, “Biz 8 Mart’ta projelerimizi hemşehrilemize sunup taahhüt ettik. Proje yok diyenler seçimlere 2-3 gün kala proje açıklıyorlar. Bizim projelerimiz altında ezildiler. Lafla peynir gemisi yürümez. Ama diğer adayların da proje üretmesine vesile olduk. Seçime sayılı günler proje açıklasan ne olur.? Açıkçası merak etmiyorum. Bir diğer adayın projelerinin bir yerlerden alındığı ortaya çıktı. Proje açıklamak günü kurtarmak değildir. Onlar konuşur AK Parti yapar ve yapıyor.” şeklinde konuştu.

PAZAR YERİ VE KENTSEL DÖNÜŞÜM

Aşgın, ayrıca Cumartesi Pazarı’nın üstünün kapatılacağını, Nadık ve Kale çevresinde Kentsel Dönüşüm Projesi uygulanacağını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 27.03.2019 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yalansız olmaz... 2019-03-26 05:32:54

Aşgın'dan başkan olmaz. Adam yalan bile söyleyemiyor. Ne hafifi ağır yapacaz biz ağır demesi lazım. Rakiplerinden biri kazma kürekle havaalanı yapıyor diğeri zaten birinci parti olduğu için hiç söylemiyorum bile... Desene ne hafifi yapacağım havaalanına gitmek için metro yapacam diye...

Avatar
ahmet 2019-03-26 01:29:14

Aha Hafif Raylı Sistem de yok projede.Maliyetli diye.Diğer şehirler yapıyo da Örnek Eskişehir gibi Kayseri gibi.Siz neden yapamıyonuz.O zaman Bu sefer MHP.Bu sefer Kenan ŞAHİN.

Avatar
Corumlu 2019-03-26 02:20:29

Projemdiniz bir bir düşüyor madem yapmayacaksınız neden müjde diye yayınlıyorsunuz ve saat kulesi yanında hafif raylı sistem diye tanitiyorsunuz... mhp zamanı geldi herzaman dikdurdular 15 temmuzda sonrasında hep mhp dik durdu ülke icin bu sefer oyum mhp ye

Avatar
Ahmet 2019-03-26 07:35:37

Siyasi meftalar oy istiyor.

Avatar
Ahmet 2019-03-26 09:52:36

Sanırım Yılmaz Büyükerşen Çorum Ak Parti adayı olmuş. MaşaAllah bu ne övgü böyle? Biz görememişiz tabiki?

Avatar
Çorumlu 2019-03-26 12:56:06

Çorum’un tek projesi havaalanıdır, nokta, Çorum’a 20 senedir havaalanı yapmayan bir partiye oy vermem artık şahsen.

Avatar
İsmail 2019-03-26 17:48:50

Kafkas bir defa yıllarca çalıştırdığı personelini sahip çıksın seçimden seçime piyasaya çıkacağına

Avatar
Seçmen 2019-03-26 19:02:52

Boş boş vaadler gerçekten partiden davadan soğuttunuz.
Oyumuz mhp ye aradan chp çıkarsa şaşırmamak lazım.
Vekillerimiz nerdr bu arada ahmet sami ceylanı görüyoruz sahalarda ama ensar grubunun vekilleri yok nerdeler????