Rekor oy iddiası

AK Parti İl Başkanı Karadağ, 24 Haziran seçimlerinde Çorum'da rekor oy alacakları iddiasında bulundu

10 Haziran 2018 Pazar 15:34
Rekor oy iddiası

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, 24 Haziran gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde Çorum’da rekor bir oy alarak sandıkları patlatacaklarını iddia etti.

AK Parti İl Teşkilatı tarafından Ramazan ayının ruhunu gönüllere işlemek, bereketini ve kardeşlik duygusunu hep beraber yaşatmak temalı iftar programı gerçekleştirildi.

TSO Fuar Alanı’nda düzenlenen iftara, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, İl Başkanı Mehmet Karadağ, Milletvekili Adayları Oğuzhan Kaya, Serap Yıldırım, Belediye Başkanı Zeki Gül, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Çorum eski milletvekili Cahit Bağcı, bazı STK temsilcileri ve parti teşkilat yöneticileri katıldı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum’da rekor oy alacaklarını iddia ederek,“Biz sizlere güveniyoruz. Allah’ın izniyle Çorumlular olarak önümüzdeki seçimlerde tüm Türkiye’de olduğu gibi inşallah sandıklardan rekor bir oyla Cumhurbaşkanımızın karşısına çıkacağız. Bunu çocuklarımızın geleceği için yapmak zorundayız, bunu kendi geleceğimiz için yapmak zorundayız, Ahmet, Mehmet için değil kendi geleceğimiz için oy vereceğiz. Kendi geleceğimiz için oy vermeye var mısınız? Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü bir hükümet kurmasına, mecliste de güçlü bir desteğin sağlanmasına var mısınız? Çorum’da yeniden sandıkları patlatmaya, rekor bir oyla Cumhurbaşkanımızın karşısına çıkmaya var mısınız?” diye konuştu.

GENÇLERE ÖZEL İLGİ

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, partisinin düzenlediği iftardan sonra 24 Haziran’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimi çalışmaları kapsamında çay bahçelerini ziyaret ederek vatandaşla sohbet etti. Hemşehrileri ile sohbet eden Karadağ, masaları tek tek gezdi, vatandaşların on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının en önemli ve hikmetli gecesi, bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecelerini kutladı ve hayırlı sahur dileğinde bulundu. Kimi zaman ayak üstü bazen de davet üzerine masalara oturarak sohbet eden Karadağ, AK Parti’nin seçim vaatlerini özetledi.

Gençlerin sorularına cevap verdi. Gençlerden 24 Haziran yapılanacak seçimler için destek isteyen Karadağ, ”589 yeni yurt yaparak, yükseköğrenim öğrencilerimiz için yurt sayısını 190’dan 779’a, yatak kapasitesini ise 182 binden 629 bine yükselttik ve yatak kapasitemizi 3,3 katına çıkardık. Burs alan öğrenci sayısı 4 katına çıkarıldı. 2002 yılında 450 bin öğrenci burs alırken, 2018 yılında ise bu sayının 1,6 milyon yükseldi. Öğrenciler bazı sağlık hizmetlerinden de istifade ediyor. Öğrenim gördükleri okullardan mezun olmaları nedeniyle anne veya babaları üzerinden sağlık yardımı alamayan gençlerimize, 2013 yılında yapılan düzenleme ile ana veya babaları üzerinden sağlıktan yararlanmaları için ilave 120 gün süre tanıdık.” dedi.

Son Güncelleme: 10.06.2018 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2018-06-11 01:30:39

Kısa uzun
Baraj gölet
Müslüman münafık
Reis ve reisi yalnız bırakanlar
Reise oy var size yoooookkkkkk

Avatar
Çorumlu 2018-06-10 18:51:44

Alırsın........alırsın

Avatar
Selam ve dua ile 2018-06-10 22:48:03

Alırsın Mehmet’im alırsın sağda solda kuytu köşelerde gezmeyle uzun boylu selvi boylu alırsın destekliyoruz semi

Avatar
Ali 2018-06-11 03:25:13

Yapamadığım havaalanı ile mi yürü Yozgat’a

Avatar
reis 2018-06-14 19:00:46

reis'e sonuna kadar devam. vekiller için gerçekçi olalım hala karar veremedim MHP mi AK Parti mi?

banner165