Rektör sinerjiden memnun

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı...

16 Ocak 2015 Cuma 13:43
 Rektör sinerjiden memnun


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve NATO-PA Üyesi Çorum Milletvekili Cahit Bağcı’yı ziyaret etti.


Rektör Alkan, Kuzey Kampüs ve Sungurlu MYO inşaatlarının hız kesmeden devam ettiğini, Teknokent, Merkez Laboratuvar, Meslek Yüksekokulu 1. Etap ve Alaca Meslek Yüksekokulu binalarının da yakın zaman içerisinde teslim edileceğini belirtti.


Tüm çalışmalar bittiğinde kampüslerin ve binaların uluslararası standartlarda, çevre dostu, enerji tasarrufu odaklı, özetle her konuda örnek gösterilebilecek bir yapılaşmaya sahip olacağını belirten Alkan, Çorum Milletvekilleri ile sürekli koordinasyon içinde çalıştıklarını ve bu çerçevede üniversitenin bütçe temini noktasında verdiği desteklerden dolayı  Bağcı’ya teşekkür etti.


Rektör Prof. Dr. Alkan, Çorum’da tüm paydaşların koordineli bir şekilde çalışmasıyla meydana gelen sinerji neticesinde kısa bir süre içerisinde olumlu sonuçlar alındığınbelirten Rektör, bu tarz birlikteliklerin başarıya ulaşma noktasında önemli rol oynadığını ve üniversitenin gelişim sürecine katkı sağladığını kaydetti.


Hitit Üniversitesi’nin her geçen gün büyüyerek yoluna devam ettiğini ve gerçekleştirilen çalışmaların Çorum açısından büyük önem arz ettiğini dile getiren Milletvekili Bağcı, üniversitelerin bulundukları bölgenin gelişmesine öncülük ettiğini, bu doğrultuda Hitit Üniversitesi’nin gerçek anlamda ciddi projelere imza attığını belirterek,  her türlü projeye destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.





Son Güncelleme: 16.01.2015 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2015-01-16 15:17:34

çorumumuzun bir üniversite şehri olması için güney kampüsün rolünün büyüyk olacağı kesindir bunun için güney kampüs içinde adımlar atılmalı sayın vekilim buda sizlerin öncülüğünde olacaktır

banner165