Sağlıkçılara yıpranma, vergisiz akaryakıt

MHP Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, sağlık çalışanlarına yıpranma hakkı, nakliyecilere vergisiz akaryakıt vaadinde bulundu.

19 Haziran 2018 Salı 15:19
Sağlıkçılara yıpranma, vergisiz akaryakıt

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, seçim çalışmaları kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını girilmedik kapı, sıkmadık el bırakmayacak şekilde yoğun bir tempoda sürdüren MHP Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, toplumun her kesimine ulaşıp hem sorunlarını dinliyor hem de seçimler için destek istiyor. Aras, beraberinde İl Başkanı Arslan Kaynar, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın ve Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Selim Güloğlu ve parti yöneticileri olduğu halde İl Sağlık Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı tarafından karşılanan Aras, önce kurum personelleriyle görüşerek hal-hatır sordu. Ardından da İl Müdürü Sobacı’nın makamına geçen Aras, burada da Çorum’un sağlık kuruluşları ve genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Partisinin her sektörü ilgilendiren projelerine seçim beyannamesinde yer verdiğini hatırlatan Milletvekili Adayı Aras, sağlık konusunda da gerek gelen talepler, gerekse de tespit edilen eksiklikleri giderecek boyutta yasal düzenlemelerin hayata geçirileceğini açıkladı.

İnsanın yaşantısında çok önemli bir görevi ifa eden sağlık çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesi gerektiğine vurgu yapan Aras, MHP’nin seçim beyannamesinde de yer verdiği gibi sağlık çalışanlarına da yıpranma payı hakkı verilmesi gerektiğini söyledi.

Partisinin seçim beyannamesinde ayrıca yardımcı sağlık çalışanlarının kanayan yaralarını tuz basacak düzenlemelerin de bulunduğuna dikkat çeken Aras, yardımcı sağlık personelinin istihdamının yaygınlaştırılacağını da sözlerine ekledi.

MHP Milletvekili Adayı M. Akif Aras, şoför ve nakliyeci esnafıyla bir araya geldi.

NAKLİYECİYE VERGİSİZ AKARYAKIT

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, şoför ve nakliyeci esnafıyla bir araya gelerek partisinin esnafa yönelik politikalarını anlattı.

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine kısa bir süre kala seçim çalışmalarına hız veren MHP Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, özellikle de toplumun belkemiği olan esnaflarla bire bir veya toplu olarak görüşmeler yapıyor. Esnaf ziyaretleri kapsamında Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nı ziyaret eden Milletvekili Adayı Aras, oda başkanı Tahsin Şahin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

İl Başkanı Arslan Kaynar’ın da yer aldığı ziyarette Milletvekili Adayı Aras, başkan Şahin’den hem oda faaliyetleri, hem de esnafın genel sorunları hakkında bilgiler aldı.

Aras, daha sonra ise Kamyon Garajı’na giderek hem şoför, hem de nakliyeci esnafıyla görüştü.

Esnaflara hal-hatır soran ve sorunlarını dinleyen Aras, partisinin esnafa yönelik taahhütlerini de anlattı. MHP’nin ekonominin ihtiyacı olan alanlarda yapısal reformların hızla gerçekleştirilecek projelerinin bulunduğunu söyleyen Aras, tüm esnaf kesimlerini ilgilendiren vergi ve prim yükünün hafifletileceğini vurguladı. Yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafın en büyük gideri olan akaryakıt konusunda da çok önemli bir düzenleme getireceklerinin altını çizen Aras, yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafa vergisiz akaryakıt sağlanacağını bildirdi.

Gece-gündüz demeden ömrünün büyük bir bölümünü yollarda geçiren şoför esnaflarının da yıllardır mücadelesini verdiği yıpranma payı hakkı konusunda da yasal düzenlemeleri hayata geçireceklerini kaydeden MHP Milletvekili Adayı Aras’ın sözleri şoför ve nakliyeci esnafı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Aras, şoför ve nakliyeci esnafından 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakında yer alan MHP’ye destek istedi.

Son Güncelleme: 19.06.2018 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165