Saha çalışmasında son mesajlar

CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Belediye personelini ziyaret etti.

28 Mart 2019 Perşembe 13:00
Saha çalışmasında son mesajlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, 31 Mart yerel seçimleri saha çalışmasında son mesajlarını verdi.

Belediye personeli ile buluşmasında bazı kesimlerce “Özgür Kılıç Belediye Başkanı olursa belediye çalışanlarının işine son verecek” şeklinde ortaya atılan iddialara yanıt veren Kılıç, “Biz Allah’tan korkan insanlarız. Kimsenin ekmeğiyle aşıyla oynamayız, oynatmayız da. Bize bu şekilde iftira atanları, gıybet edenleri Allah’a havale ediyorum” dedi.

Çorum’da her şeyden önce birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu vurgulayan Kılıç, Çorum’un kardeşliğine ve barışına dinamit koymak isteyen çevreleri sert bir dille  eleştirerek, “Hiçbir zaman ayrışmayalım, farklılıklarımızla bira arada kardeşçe yaşayalım” mesajı verdi.

Belediye personelleri ile tek tek tokalaşan CHP Adayı Kılıç, işçilere göreve geldiği taktirde Çorum için yapacağı projelerinden de bahsetti.

BİRLİK MESAJI

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi yazılı açıklamada bulunan Kılıç, tüm temennisinin yerel seçimlerin huzur içinde ve adeta bir bayram havası içinde geçmesi olduğunu söyledi.

Tüm Çorumlu vatandaşların kardeşçe sandığa gidip tercihini yapmalarını isteyen CHP Adayı Kılıç, “Seçimler birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olsun” diye konuştu.

Demokrasilerde seçimlerin bayram havasında geçmesi ve gerginlik olmaması gerektiğini dile getiren Özgür Kılıç, sanki kavgaya gidiyormuş gibi, sanki bu seçimler her şeyin sonuymuş gibi bir hava oluşturulmasının yanlış olduğunu ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2019-03-29 11:16:25

chp nin çorum milletvekili niye ortalıkta gözükmüyor.aday tek başına gezip duruyor anca.vekilin daha önemli işleri mi var acaba?

banner165