Şahiner'den cevap gecikmedi

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan'ın eleştirilerine Belediye Başkanı Şahiner'in cevabı gecikmedi

07 Mart 2018 Çarşamba 14:35
Şahiner'den cevap gecikmedi

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan'ın "Verilen sözleri tutmaya devam ediyoruz. Şahiner Sungurlu'dan Bihaber" açıklamasına sert tepki gösterdi. 'Muhatabım Özkan değil, Milletvekilleridir' diyen Başkan Şahiner, Özkan'ın kendisine verilen metinleri yayınladığını ifade etti.

MİLLETVEKİLLERİNDEN CEVAP BEKLİYORUZ

Sungurlu’da olası sel felaketlerine davetiye çıkartan Budaközü ve Diğ çayı derelerinin 2013 yılından bu yana çözüm beklediğini belirten Şahiner,," AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ağustos 2017 yılında projesi tamamlanan Sungurlu İlçe Merkezi Dereleri Islahı çalışmasını iki kısım halinde hayata geçireceklerini belirtmiş, Milletvekili Uslu ise 16 ve 28 Haziran tarihlerinde aşırı yağışlar nedeniyle ilçemizde yaşanan sel felaketinin kendilerini  son derece üzdüğünü, konuyla ilgili Orman ve Su İşleri Müsteşarımız Lütfi Akça ile görüşmelerde bulunarak Devlet  Su İşleri yetkilileri ilçeye gönderilmiş ve gerekli çalışma yapılmıştır" ifadelerini kullanmıştı.

Biz Milletvekillerinden açıklama beklerken, AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan açıklamamıza  cevap vermiş. Yalnız yayınlanan metinde Budaközü ve Diğ çayı derelerinin ıslahı ile ilgili hiç bir ifade kullanılmamıştır. Papağanlığı bırakıp, kendisine verilen metinleri yayınlamak yerine, Sungurlu için hayati öneme sahip bu projeyi sonlandırmak için çalışması gerekmektedir" dedi.

“Özkan tarafından yayınlanan açıklamadaki belirtilen yatırımların çoğu, bizim girişimlerimiz sonucunda sonlanmıştır.”diyen Başkan Şahiner, "Fen Lisesi, Meslek Yüksek Okulu Kampüsü, Futbol Sahası, Ulu Cami Restorasyonu gibi belirtilen yatırımlar için ben ve ekibim yoğum bir çaba sarf etmiştir" dedi.

SUNGURLU

Son Güncelleme: 07.03.2018 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sungurlu’dan 2018-03-07 19:04:10

Ak Partiliyim ama bu konuda Şahiner haklı, vekiller projelendirildiğine rağmen kaç kez demeç verdi bu işin ama nafile, bir sonuç çıkmadı, o dereler hem tehlikeli hem şehir estetiğini bozuyor, bir an önce el atılması lazım.